Acer Aspire E1-571G-33124G50Mnks

Laptopul Acer Aspire E1-571G-33124G50Mnks e un model multimedia datorită plăci video NVIDIA iar acest aspect e evident din codul său – 571G. Pe scurt, are procesor din seria Core i3, 4GB și GeForce 710M de la NVIDIA. Deci puteți folosi laptopul pentru diverse operațiuni chiar și pentru a juca jocul favorit. Nu trebuie să aveți cine știe ce pretenții deoarece la un așa buget nu veți găsi ceva mai bun dar nici nu excelează pe partea de gaming. Chiar dacă un desktop pare a fi mai performant în același buget, laptopul e mai portabil și compact. Plus că nu mai veți vedea cabluri prea multe pe lângă birou iar un mouse ar fi de folos pentru cei care folosesc aplicații. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul său e unul plăcut și poate fi observat în poza de jos dar și în clipul de la final. Combinația de culori e bine aleasă deoarece argintiul și negrul dau un plus de eleganță, însă aș fi preferat ca laptopul să vină într-o culoare mai deschisă.

Capac
Capac
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i3 model 2348M Sandy Bridge care e însoțit de o placă video decentă – Intel HD 3000. Ecranul de 15.6 inci e unul HD și satisfăcător pentru vizionarea de filme 720p. Mai precis, e vorba de ecranul standard care e un LCD iluminat cu LED. Memoria RAM e de 4GB la 1333 MHz și poate fi extinsă la maxim 8GB dar numai dacă sunteți pasionat de jocuri. Spațiul de stocare nu prea joacă un rol important în alegerea unui laptop deoarece majoritatea au hard de 500GB.

Placa video e una 710M de 1 GB care e destul de nouă (a apărut recent) alături de alte modele. Dotările sunt cele obișnuite pentru un laptop accesibil, motiv pentru care nu le mai enumăr. Are destule porturi USB, are port HDMi pentru conectarea unui televizor și tehnologie wireless. Bateria de 6 celule oferă o autonomie de peste 3 ore și în jocuri e ceva mai mică. Având în vedere că are Linux, puteți instala Windows 8 deoarece are acea interfață prietenoasă și e ideal pentru configurațiile mai noi:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț, atractiv, cameră web HD, autonomie generoasă, placă video de ultimă generație și eficientă în cele mai noi jocuri.

Minusuri: lipsa unui port USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer Aspire E1-571G-33124G50Mnks e o alegere bună dacă aveți un buget limitat

Te-ar mai putea interesa