Acer Aspire E1-571G-33124G50Maks

Acer Aspire E1-571G-33124G50Maks e un laptop de ultimă oră care incorporează tehnologie de ultimă oră cum ar fi procesor Intel SandyBridge model Core i3-2348M și placă video Nvidia Fermi model GeForce 710M. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop multimedia care e destul de bun și la jocuri.
Laptopul de față ar fi recomandarea mea pentru cei pasionați de jocuri sau filme la înaltă definiție, iar un lucru interesant la acest model e faptul că vine cu sistem de operare preinstalat, mai exact cu Linux.

Aspect

E un laptop negru cu palmrest gri, iar ecranul e unul de 15.6 inci care ajută la vizionarea filmelor HD fără vreo pierdere de detaliu. Ecranul nu are un impact negativ asupra greutății deoarece aceasta e de 2.4 kilograme, iar deoarece bateria ține undeva la 3 ore putem spune că notebook-ul are o portabilitate deosebită.

Tastatura
Tastatura
Capac
Capac

Caracteristici tehnice

Procesorul e un i3 din generația a doua, iar placa video e una dedicată bazată pe modelul 620M. Procesorul i3 2348M, de care vorbeam anterior, are și el o placă video integrată de tip Intel HD 3000, care funcționează în mod Optimus alături de cea dedicată. Datorită plăcii video dedicate 710M, laptopul e unul bun și la jocuri, iar acest lucru poate fi văzut din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; are un aspect foarte reușit care aduce a premium; e plug and play deoarece are OS preinstalat, chiar dacă e doar Linux; vine cu tastatură numerică care o să vă ajute la introducerea rapidă a parolelor numerice sau ceva de genul; are o multitudine de porturi printre care se numără USB (3 porturi USB 2.0), HDMI și VGA; bateria are o autonomie ridicată de 3-4 ore deoarece are un acumulator cu 6 celule.
Contra: ecranul nu e Full HD.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop bun la de toate atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și are un preț mai mult decât corect. Aspectul e unul plăcut care aduce a modelele premium de la Asus, iar acest lucru poate fi văzut și din clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire E1-571G-33124G50Maks”

  1. In opinia mea placa video 710 M il face foarte bun pentru jocuri si pentur ca are Nvidia Optimus o sa tina mult bateria. Am si eu unul similar si ma tine bateria si peste 3 ore, dar fara jocuri.

Comentariile sunt închise.