Acer Aspire E1-571G-32344G50Mnks, laptop multimedia

Dacă ești în căutarea uni laptop decent atunci Acer Aspire E1-571G-32344G50Mnks ar fi acela. Vine cu procesor i3-2348M (seria Sandy Bridge), 4GB memorie RAM, capacitate de 500 de giga și placă video 710M de la Nvidia. Astfel, un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu mi se pare deloc mare, iar dacă vă încadrați în buget atunci cred că ar fi bun și un mouse Genius Micro Traveler.
Ar fi excelent pentru cei în căutarea unui model care să poată fi utilizat la vizionarea de filme, ascultat muzică și eventual un joc la sfârșit de săptămână.

Aspect

Puteți vedea din pozele de alături că e vorba despre un model cu aspect premium. Vine cu un ecran de 15.6 inci care îl ajută la portabilitate și de aceea e foarte ușor de dus într-o geantă Case Logic VNB217. Asta pentru că are o greutate de circa 2.5 kilograme, deci nu foarte mare.

Capac
Capac
Tastatura
Tastatura

Caracteristici tehnice

Notebook-ul E1-571G-32344G50Mnks vine cu un ecran de 15.6 inci care are o rezoluție de tip HD care-l face numai bun pentru vizionarea filmelor la înaltă definiție, iar dacă vreți să vedeți filme la o calitate superioară atunci puteți să conectați fără probleme un ecran extern la HDMI-ul laptopului.
Procesoru acestui model e un i3 cu două nuclee, iar placa video e o GeForce 710M care e destul de bună la gaming… după cum se poate vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; bateria ține undeva la 3 ore; aspectul e unul foarte plăcut deoarece e un model negru cu palm-rest argintiu; memoria instalată în el e de 4GB și poate fi mărită până la 8, dar eu zic că nu are rost.
Contra: nu vine cu Windows și greutatea nu e chiar așa de mică.

Concluzie

Modelul de față e unul cu grafică dedicată, excelent pentru cei care beneficiază de un buget mare și vor ceva puternic. Despre cum arată puteți vedea din clipul de alături. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are Linux preinstalat, iar dacă instalați Windows 8 atunci o să vedeți că e foarte ușor de folosit. Nu trebuie uitate nici driverele deoarece și ele trebuie instalate, iar dacă vreți să instalați Windows XP sau ceva de genul atunci trebuie știut că acest laptop nu suportă decât cel mai nou Windows.

Te-ar mai putea interesa