Acer Aspire E1-571G-32324G50Mnks

Acer Aspire E1-571G-32324G50Mnks e un nou laptop din seria E1 care poate fi utilizat cu succes și la gaming. Vine cu un procesor i3 și cip grafic Nvidia Geforce GT 620M care e bazat pe Geforce GT 540M. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte bun în opinia mea, iar sistemul de operare e preinstalat, fiind vorba despre Linux. De aceea eu vă recomand să instalați Windows 7/8 deoarece Windows e mai bun.

Poze

E un model pe două culori, mai exact e pe negru, iar palmrest-ul e unul de culoare gri. E vorba despre un laptop de 15 inci al cărui ecran e foarte clar mulțumită rezoluției HD+. Astfel, filmele HD se vor vedea excelent. Acest ecran de dimensiune medie nu are un impact negativ asupra portabilității deoarece notebook-ul are o greutate de puțin sub 2,4 kilograme.

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

E1-571G-32324G50Mnks e un laptop care vine cu un procesor Intel Core i3-2328M, multă memorie RAM (4GB) și cip grafic cu memorie dedicată numit nVidia GeForce GT 620M. Acest cip grafic are memorie de 1GB cu bus pe 128 biți, iar tehnologia Optimus e integrată în el oferind laptopului o autonomie mult crescută.
Bateria are 6 celule și va ține undeva la maxim 3 ore, dar eu zic că e suficient, iar dacă aveți conexiunea wireless dezactivată s-ar putea să obțineți ceva mai mult.
Despre jocuri vă pot spune că sunt rulate foarte bine, iar din clipul de alături o să vedeți cum merg.

Păreri pro şi contra

Modelul acesta de E1 nu doar are performanțe ridicate, ci arată și foarte bine. Din această cauză cred că e un cadou foarte bun de Crăciun pentru cei pasionați de jocuri. Fiabilitatea e crescută mulțumită garanției care poate fi mărită undeva la 3 ani. Datorită sistemului de operare prezent o să-l puteți folosi din prima pentru navigat pe Internet ori pentru alte sarcini.

Concluzie

Dacă vrei un notebook bun pentru orice tip de sarcini atunci îți recomand acest laptop. Nu doar arată foarte bine, ci are cele mai noi componente și tehnologii incorporate care te vor ajuta să poți rula orice joc și să obții o autonomie ridicată. Din preview-ul de alături îți poți face mai bine o părere despre cum arată acest laptop și despre ce poate.

2 comentarii la „Acer Aspire E1-571G-32324G50Mnks”

  1. Eu am un laptop de la ei si se pot vedea clar diferentele intre generatii. Acer a avansat mult mai mult decat Asus sau Dell pe partea de design si asta se vede la acest e1.

  2. Din cate vad pe site-ul oficial NVIDIA observ ca acest model de placa video ,gt620m, vin in doua versiuni, una cu BUS de memorie cu 64 bit respectiv 128 bit. Din cate am intrebat am primit raspunsuri ca ar vea ba 64 ba 128 ..unde ne putem interesa pentru a afla exact cat ?

Lasă un comentariu