Acer Aspire E1-571-32344G50MNKS, laptop office cu espressor cadou

Actualizare:  Prețul acestui Acer E1-571-32344G50MNKS a scăzut cu 20 lei.Face parte dintr-o promoție în care se dă cadou un espressor Krups în valoare de 389 lei. Promoția e valabilă și la alte laptopuri și poți vedea aici laptopuri la promoție cu espressor Krups cadou (link actualizat). Promoția e limitată până pe 25 martie.

Articolul din 28.02.2013:
Laptopul Acer Aspire E1-571-32344G50Mnks e unul dintre cele mai performante laptopuri din această serie deoarece are un procesor Core i3 din a doua generație a lui Intel. Dacă vă plac jocurile ar trebui să optați pentru un laptop cu placă video dedicată NVIDIA. Există astfel de modele chiar și în seria E1, care au codul 571G. Designul său e același indiferent de configurație sau cât de nou e. Apreciez că nu e în totalitate pe negru, iar suprafețe sunt în mare parte mate. În acest buget, sunt alternative chiar și de la alți producători (o alternativă de luat în considerare e una cu Pentium și placă video dedicată). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus atât 2 poze cu acesta cât și un clip cu un model similar pentru a vă putea face o idee. Nu există serii similare care să arate ca acesta și din câte știu eu aceasta e cea mai ieftină serie de la acest producător.

Tastatura
Tastatura
Capac
Capac

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-2348M nu e unul nou dar suficient de performant pentru aplicațiile obișnuite și atunci când doriți să vizionați un film 1080p pe laptop iar la acesta aveți conectat un monitor sau TV FullHD. Având în vedere că e un Sandy Bridge, placa video integrată e Intel HD 3000 care nu o recomand pentru jocuri 3D. Totuși, în jocuri mai vechi și cu cerințe hardware mici se descurcă decent.

Ecranul său e unul standard de 15.6 inci cu rezoluție HD. Memoria RAM e una de 4GB și care nu v-o recomand să o măriți la 8 GB deoarece performanțele vor fi aceleași. Doar la unele laptopuri multimedia merită să faceți o așa investiție (cele cu plăci video performante). Hard diskul e unul de 500GB care oferă deci un spațiu de stocare suficient de mare.

Dotările sale sunt cele obișnuite care le veți găsi și pe laptopurile anterioare: VGA, HDMI, DVD, difuzoare stereo, card reader, WLAN, USBuri etc. Bateria sa e una de 6 celule iar pentru că e vorba de o configurație office, autonomia sa e una generoasă – 3-4 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de peste 4 ore, port HDMI, viteză de procesare e una decentă, preț decent și spațiu de stocare decent.

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest Acer Aspire E1-571-32344G50Mnks e o alegere bună pentru uz casnic, e bun pentru cei care călătoresc deoarece autonomia sa e una generoasă, e compact și prețul e numai bun pentru ce oferă. Dacă vă interesează designul său și cam cum arată din diverse unghiuri, v-am pus un clip cu un laptop asemănător.

Te-ar mai putea interesa