Acer Aspire E1-571-32324G50Mnks

Acer Aspire E1-571-32324G50Mnks e un laptop pentru acele persoane care nu sunt pasionate de jocuri ș vor un notebook pentru sarcini office cum ar fi vizionarea de filme, navigatul pe internet și editarea de documente. Dacă vrei ceva mai puternic atunci există E1-571-32324G50Mnks și prin mai puternic mă refer la faptul că are cip grafic de la Nvidia cu memorie dedicată. Modelul de față are cip grafic Intel HD care nu e chiar așa de puternic, dar tot va rula optim toate aplicațiile și jocurile simple. Dacă te interesează prețul acestui model atunci trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar acest preț diferă de la un magazin la altul, iar dacă o să alegi o garanție mai mare atunci și prețul o să crească, dar nu exagerat.

Poze

Din prima poză se poate vedea că închis arată mai bine decât un laptop Asus, iar din a doua se poate vedea că vine în două culori, adică negru cu gri. Această combinație cred că e împrumutată de la modelele eMachines despre care nu am mai auzit nimic în sensul că nu am mai văzut să fie comercializate în România ori poate că Acer a renunțat la producerea lor.

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul cu care vine acest E1 e un Intel i3-2328M care a apărut pe piață aproximativ această lună și nu e un Ivy Bridge, ci un Sandy Bridge. Acest i3 vine cu cip grafic Intel HD Graphics 3000 și dacă știi cum să faci setările în player atunci e posibil să-l faci să redea și 1080p. Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci și are o rezoluție HD+ care e numai bună pentru vizionarea filmelor HD luate de pe Internet ori cumpărate de la magazin. Vine cu porturi VGA și HDMI, și de aceea puteți conecta o cameră video ori dacă ecranul vi se pare mic atunci puteți conecta un HDTV la VGA (numit și D-Sub) pentru a vedea filmul mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, deci Acer chiar m-au uimit când am văzut primul model de E1; bateria are 6 celule și deoarece nu are cip grafic prea puternic s-ar putea ca autonomia bateriei să fie de maxim 3-4 ore; dacă garanția ți se pare mică atunci o poți extinde, dar trebuie să știi că garanția diferă în funcție de calitatea ta, adică dacă ești persoană fizică ori firmă.
Contra: dacă doriți un laptop office atunci nu are niciun minus la acești bani.

Concluzie

E interesant cât de mult a avansat Acer, chiar dacă e n producător asiatic de electronice, și dacă nu aș avea deja un laptop atunci cred că mi-aș lua fără ezitare un model de la ei deoarece arată bine și performanțele sunt suficiente pentru nevoile mele… zic eu. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa