Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnkk, laptop cu GT 820M

Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnkk e un laptop interesant cu un finisaj pe negru dar există și modele pe gri. îmi place când un laptop vine într-o culoare dar există și combinații de culori reușite (de exemplu, argintiu cu negru). Îmi place configurația sa și chiar dacă placa video pare a fi una destul de bună, e vorba de una care nu poate concura cu cele de genul GT 740M/750M. Poate fi un bun laptop pentru cei care nu au așteptări prea mari. Autonomia nu e prea mare și cea maximă o puteți atinge doar în mod office. Majoritatea laptopurilor noi arată bine și e bine să alegeți și un software corespunzător.

Prețul său e destul atractiv și se datorează faptului că are Linux. Îl puteți înlocui cu o versiune de Windows 8 sau 8.1 (preferabil pe 64 debiți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe negru
Pe negru

Configurația sa are o memorie de 4GB, un hard de 500GB și un procesor de tip Core i3-3217U de 1.8 GHz. Acel procesor era prezent și pe ultrabookuri mai vechi deoarece e un IvyBridge. Nu aveți nevoie de performanțe prea mari deoarece nu se adresează pasionaților de jocuri.

Autonomia de 4 ore e doar în modul office dar poate fi mai mică dacă vizionați filme ori încercați un joc. Are dotările cunoscute iar pentru cei care vor mai mult există laptopuri mai performante sau chiar mai dotate (prețul e diferit). Nu orice laptop are bluetooth, iar dacă vreți un mouse wireless veți ieși în câștig cu un port USB.

Linux nu e cel mai util sistem de operare dar pentru cei care doar navighează ori vizionează conținut media, poate fi suficient de bun.

Plusuri: are procesor Core i3, preț atractiv, placă video eficientă, autonomie satisfăcătoare, calitate audio bună și dori acceptabile.
Minusuri: nu prea re la un așa preț.

Acer Aspire E1-570G-33214G50Mnkk e o alegere bună deoarece e nou și componentele hardware sunt noi. Nu are Haswell dar și un procesor din generația a treia e bun. Clipul de jos poate fi de folos dacă nu ați mai văzut un astfel de model iar configurațiile nu afectează aspectul său (există modele și pe gri sau alte culori).

Te-ar mai putea interesa