Acer Aspire E1-570G-33214G50Mniii, laptop i3-3217U

Pentru cei interesați de un laptop puternic cu grafică dedicată și procesor i3 recomand acest Acer Aspire E1-570G-33214G50Mniii. Nu doar că are o palcă video GeForce din seria GT 800, ci are și Nvidia Optimus – o caracteristică despre care putem spune că o să asigure o autonomie crescută.

Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte capabil în jocuri, dar și la sarcini multimedia. Deci e un laptop perfect pentru cineva care vrea să vadă filme HD, dar și care vrea să se joace un joc la sfârșit de săptămână.

Laptopul
Laptopul

Vine la pachet cu un cip i3-3217U (foarte rapid chiar dacă e unul din seria Ivy Bridge) și cu placa GeForce GT 820M (performanțele acesteia pot fi văzute de mai jos). Cei 4 giga de memorie RAM sunt mai mult decât suficienți, iar la nevoie mai pot fi adăugați până la 8.
Din păcate pe partea de soft are doar Linux ca și sistem de operare, însă nu e greu să instalați Windows mai mult cu cât are unitate optică și port USB 3.0.
Performanțele plăcii video dedicate sunt peste medie, lucru care poate fi observat și din clipul alăturat. Placa video fiind una din seria GT, deci de gaming.

Sunt mult lucruri de apreciat la un așa laptop, iar printre acestea se numără performanța, portabilitatea și designul modern. Dacă vreți să întrebați cât ține bateria atunci trebuie știut că aceasta e una de patru celule care ține vreo 4 ore… depinzând ce faceți pe laptop.
Din păcate sunt și lucruri care nu le apreciez, mai exact că nu are SSD și un procesor i7 sau ceva de genul. De asemenea, unitatea optică mi se are total inutilă și adaugă un plus de greutate asupra dispozitivului.

În rest, acest laptop ar putea înlocui cu succes un desktop și de aceea cred că i se poate spune că e un desktop replacement. Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată am pus alături un clip cu seria E1-570G.

Te-ar mai putea interesa