Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii, laptop cu Windows 8.1

Pentru cei care vor un laptop stabil și performant în același timp recomand Acer Aspire E1-570-33214G50Mnii. Pe lângă faptul că are hardware actual, acest model are și Windows preinstalat. Acest lucru va face laptopul excelent pentru cei care nu vor să se streseze prea mult cu instalarea sistemului de operare.
Eu aș recomanda acest notebook pentru sarcini office și multimedia, redarea filmelor HD fiind impecabilă deoarece e dotat cu placă video Intel HD. Poate fi utilizat și pe post de laptop business deoarece are o mulțime de porturi printre care aș menționa bluetooth, USB 3.0 și HDMI.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop cu procesor i3, 4GB memorie RAM și sistem de operare Windows 8.1.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă modelul de față.

Laptopul
Laptopul

Caracteristicile care ne interesează la el sunt procesorul i3-3217U, placa video Intel HD și cei 4GB memorie RAM. Mai trebuie menționate specificații cum ar fi ecranul de 15,6 inci și bateria cu 4 celule. Chiar dacă aceasta e una mică, durata de funcționare e undeva la 4 ore, iar acest lucru e datorat în principal faptului că laptopul are componente cu consum redus de energie.
Camera web din dotare e un 720p așa încât prietenii să vă vadă foarte bine pe Skype.

Plusurile la acest model sunt aspectul plăcut, prețul nu prea mare, că are OS instalat și portabilitatea (bateria ține vreo 3-4 ore, iar greutatea e de 2,3 kilograme).
Ca minus aș menționa lipsa plăcii video dedicate, iar din această cauză dacă te pasionează jocurile atunci ar trebuie să te orientezi înspre Acer E1-570G.

Ca o concluzie aș putea spune că acest model e perfect pentru toate sarcinile, mai puțin pentru jocuri complicate. Filmele vor rula perfect ,indiferent că e vorba despre unele HD ori Full HD, doar că cele Full HD nu prea au sens pe acest model deoarece ecranul e doar HD.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o oarecare părere despre cum se prezintă laptopul, vizual vorbind.

Te-ar mai putea interesa