Acer Aspire E1-570-33214G50Dnkk, laptop office

Pentru cineva interesat de un laptop simplu, dar puternic eu aș recomanda Acer Aspire E1-570-33214G50Dnkk deoarece costă bine și vine cu tot ce ai avea nevoie pentru a viziona filme și naviga pe Internet fără probleme. Procesorul e un i3 Ivy Bridge, iar placa video e o Intel HD capabilă de a reda filme HD… după cum îi spune numele. Spre deosebire de alte modele de laptopuri acesta vine cu sistem de operare Linux… decât nimic e bine și așa.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic în special datorită faptului că are o garanție de doar un an și că nu re placă video dedicată. În opinia mea, nu trebuie să vă faceți probleme legate de garanție deoarece există posibilitatea extinderii acesteia, iar dacă e vreo problemă cu laptopul atunci acea problemă se manifestă în prima săptămână de utilizare.

Pe negru
Pe negru

Legat de specificații, acest model de 15.6 inci are un procesor i3-3217u (cip cu voltaj redus), rezoluție 1366×768 pixeli, 4GB memorie RAM și o baterie cu 4 celule (care ține vreo 3-4 ore). Placa video e un model Intel HD ceea ce presupune că jocurile vor merge pe laptop chiar dacă e vorba despre o placă dedicată. Performanțele plăcii sunt foarte similare cu cele ale unei plăci 710M de la Nvidia.
Pe partea software are Linux instalat, iar eu recomand să instalați ceva mai utilizabil de genul Windows 7 pe 64 bit.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi aspectul, bateria care ține mult, greutatea deloc mare, prezența unui OS și cât de ușor e de folosit. Lucruri contra ar putea fi prezența unității optice (care adaugă un plus de vreo 200 grame) și că nu are Windows.

În rest, e un laptop bun pentru acasă sau la birou, iar prețul și specificațiile îl recomandă. Eu l-aș utiliza inclusiv pentru vizionat filme, iar pentru a beneficia de o experiență mai bună recomand și un sistem audio 2.1… chiar dacă boxele integrate sunt și ele destul de bune.
Pentru mai multe detalii referitoare la acest notebook PC vă recomand alăturatul preview.

Te-ar mai putea interesa