Acer Aspire E1-570-33214G1TMnsk, laptop performant

Acer Aspire E1-570-33214G1TMnsk e un laptop foarte bun pentru cineva în căutarea unui model office însă cu performanțe peste medie. Atuurile sale ar fi procesorul i3 model i3-3217u, cei 4 giga de RAM și spațiul pe disc de 1 terra. Nu trebuie scăpat de sub vedere că are sistem Linux, însă nu se poate compara cu Windows. Poate că la un moment dat cei de la Microsoft o să lanseze și o variantă gratis de Windows 8 și atunci o să vedem pe aceste laptopuri Windows și nu Linux.

Modelul acesta nu e deloc scump deoarece e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu garanția standard de 2 ani și cu un aspect de nota 10.
Sper că imaginea de alături nu vă induce în eroare deoarece laptopul nu vine cu Win 7, nici măcar cu 8.1.

Pe negru
Pe negru

Acest model nu vine cu placă video dedicată, dar are procesor Intel care ajută la redarea fără sacadări a diferitelor filme, iar dacă te pasionează jocurile atunci trebuie știut că și acelea vor merge foarte bine. Procesorul e un i3-3217u din seria Ivy Bridge, iar palca video e un Intel HD care poate reda fără sacadări chiar și filme HD de pe Youtube.
Despre hardul de 1TB nu pot să spun decât că e unul foarte încăpător, însă oarecum inutil în această eră a cloud-ului.

Ai cumpăra un astfel de laptop deoarece nu costă deloc mult, arată bine și e foarte stabil. Față de generațiile anterioare de laptopuri E1 acesta vine cu un aspect mai finisat, dar și cu o greutate ceva mai mică… nu cu prea mult.
Nu ar fi stricat memorie dedicată pe partea de placă video, însă atunci ar fi costat mai mult și nu ar fi fost un laptop office, ci unul multimedia.

Deci, dacă te interesează un laptop decent care să aibă un cost de achiziție foarte mic atunci modelul acesta ar fi unul pe care eu îl recomand. Dacă te interesează cum arată atunci din clipul de alături poate fi văzut mai bine cum se prezintă.

Te-ar mai putea interesa