Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E1-570-33214G1TMnii, laptop argintiu

În cazul în care vrei un notebook PC cu procesor i3 și Windows 8.1 instalat atunci îți recomand modelul Acer Aspire E1-570-33214G1TMnii. Nu e un model de jocuri, ci unul destinat celora care vor ceva pentru sarcini office. Deci, modelul acesta poate fi utilizat fără probleme pentru vizionarea de filme, jocuri în browser și editat de documente.

Nici nu are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Alături am pus și o poză așa încât să-ți poți face o părere despre cum arată acest laptop… și poți vedea că e vorba despre un model de culoare argintie. Din imagine poți vedea un model cu Windows 7 și de aceea trebuie să spun că acesta vine cu 8.

Pe negru

Pe negru

Pe partea de specificații, lucrurile care contează cu adevărat sunt procesorul i3 care e unul dual core model i3-3217U, ecranul cu rezoluție HD (chiar dacă-i vorba despre unul cu diagonală de 15,6 inci) și cei 4GB memorie RAM (care vor face ca toate sarcinile să ruleze rapid).
Bateria sa e una cu 4 celule, dar în ciuda acestui fapt ea ține undeva la circa 4 ore. Și, în combinație cu greutatea redusă de 2,35 kilograme face ca portabilitatea laptopului să fie una foarte bună. Legat de capacitatea de stocare trebuie spus că aceasta e una destul de mare de 1000 de giga.

Plusurile modelului acesta sunt aspectul, rigiditatea, portabilitatea și performanța. Nici prețul nu e prea mare, iar faptul că are Windows preinstalat înseamnă că e perfect pentru sarcini office la o firmă… deci pe post de laptop business.
Ca minus aș menționa că nu are placă video cu memorie dedicată. Dar, dacă nu te pasionează jocurile atunci acest lucru nu te afectează cu nimic.

Ca o concluzie aș menționa că acest model e unul bun pentru filme (la calitate HD), ascultat muzică și luat în parc. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu