Acer Aspire E1-532-29554G75Mnii, laptop ieftin cu Dual Core

Acer Aspire E1-532-29554G75Mnii are un procesor bun chiar dacă e din seria Celeron deoarece e un Haswell. laptopul arată cam ca oricare alt E1-35x însă culori pot să difere. Mi se pare destul de util pentru cei care vor un gadget portabil cu Windows pentru lucru sau acasă. Chiar dacă are Linux, eu vă recomand să-l înlocuiți cu Windows 8 sau 8.1. Cel mai bine e să alegeți ceva nou și eficient dar să aibă și dotări corespunzătoare. La un așa preț are cam tot ce vă puteți dori și multe dotări mi se par inutile. De exemplu, unitate DVD e în plus și afectează greutatea laptopului. Chiar și tastatura numerică e inutilă deoarece aveți taste cu numere și în partea stângă.

După părerea mea, mi se pare destul de bun în special că nu prea sunt alternative cu Intel Haswell în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Ca și procesor are un Dual Core de 1.4 GHz model 2955U. Poate că nu se compară cu un Core i3 dar are un consum redus. Astfel autonomia e destul de bună pentru o baterie așa de mică. CU o baterie mai mică și greutatea laptopului scade însă nu cu mult. Restul configurației conține mise pare ok: 4GB RAM, Intel HD Graphics și 750GB.

E bine să ținem cont de prețul laptopului și să-l comparăm cu cel al altor modele. Poate fi folosit pentru a reda diverse și mă refer la fișiere media. Poate reda până la conținut 720p deoarece are un ecra de 15 inci cu imagine HD ready. Linux nu mi se pare prea util pentru un utilizator office. Doar dacă vă rezumați la navigare web și filme, acest laptop poate fi bun cu Linux pentru că nu are nevoie de antivirus și altele. Dacă alegeți Windows 8 sau 8.1, asigurați-vă că e o variantă pe 64 de biți.

Plusuri: destul de ieftin, arată bine, e ușor, autonomie bună, procesor Haswell, USB 3.0 etc.
Minusuri: are Linux.

Acer Aspire E1-532-29554G75Mnii e o alegere bună pentru cei care nu vor performanțe mari ci ceva ieftin și practic pentru lucru sau acasă. Jos e o prezentare a unui alt model .

Te-ar mai putea interesa