Acer Aspire E1-532-29554G50Mnkk, laptop cu Celeron

Pentru cei interesați de un laptop foarte ieftin și cu performanțe bune pentru a vedea filme HD recomand acest model Acer Aspire E1-532-29554G50Mnkk. Vine cu procesor Celeron 2955U, 4GB memorie RAM și hard de 500 de giga. Iar, datorită faptului că are și Windows 8 preinstalat aș putea spune că e un laptop premium.
Se adresează celora care folosesc calculatorul pentru a sta pe internet ori pentru a vedea filme. Vă asigur că nu o să vă dezamăgească deoarece chiar nu aveți nevoie de mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care vine dintr-o generație nouă ci procesor Intel Haswell și cu un cip grafic Intel HD foarte capabil.
Alături am pus și o poză cu acest laptop, să nu vă inducă în eroare faptul că în poză are Windows 7 deoarece vine cu 8. 😉

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații vine cu procesor dual core, 4GB memorie RAM și un hard mare de 500 de giga. Ecranul e unul glare, adică numai bun pentru a vedea filme și pentru alte sarcini multimedia… chiar dacă laptopul e unul destinat sarcinilor office.
Portabilitatea sa e una foarte bună deoarece are o autonomie de 5 ore (așa zice Acer), iar greutatea sa e de 2,4 kilograme, cu aproximație.

Îmi place că arată bine, că are un cost de achiziție foarte mic și că are o portabilitate ridicată (ziceam că bateria ține undeva până în 5 ore).
Sunt și lucruri care nu-mi plac la acest model, lucruri cum ar fi că nu are Windows 8.1 și că prezintă unitate optică (adaugă un plus de greutate).

Poate o să zici că nu e de tine deoarece are Celeron, dar dacă folosești calculatorul doar pentru lucruri simple atunci nu ai nevoie de mai mult.
Deci, dacă te interesează un laptop cu Windows atunci eu îți recomand acest model. Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa