Acer Aspire E1-532-29552G50Mnii, notebook office

Cel mai ieftin laptop de pe piață e acest Acer Aspire E1-532-29552G50Mnii deoarece vine cu procesor Celeron, 2GB memorie RAM și placă video integrată. Nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la memoria RAM deoarece Windows 7 nu consumă prea mult, iar dacă vreți mai multă atunci trebuie știut că laptopul suportă până la 8GB. Eu aș recomanda un astfel de notebook PC cuiva care vrea să folosească laptopul la vizionat de filme și navigat pe Internet deoarece pentru aceste sarcini nu ai nevoie de mai multă putere de procesare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Foarte bine e că vine cu sistem de operare, chiar dacă e vorba de Linux (s-ar putea ca la unele magazine să fie vândut fără niciun SO, ci doar cu Free DOS).

Notebook
Notebook

Stă bine la capitolul specificații deoarece are un procesor Celeron Haswell (Celeron 2955U), 2GB memorie RAM și un hard care are o capacitate de 500 de giga. Sistemul de operare cu care vine e unul uilizabil, dar dacă vreți să folosiți laptopul la capacitate maximă atunci vă recomand Windows 7 sau ceva de genul. (E ușor de instalat și nu trebuie să uitați să instalați și driverele aferente cre pot fi găsite pe CD sau dacă nu pe pagina producătorului.) Placa video e una capabilă fiind vorba despre o Intel HD care poate reda chiar și conținut HD.

Lucrurile pozitive la acest model sunt procesorul dual core, hardul foarte încăpător, posibilitatea de a-i adăuga mai multă memorie RAM și aspectul ok. Mi-ar fi plăcut mai mult dacă avea Windows preinstalat (chiar dacă ar fi fost vorba despre ceva versiune trial) și dacă avea 3GB RAM.

În concluzie, dacă te interesează un laptop decent cu o baterie de 4 celule care ține 3-4 ore atunci acest model ar fi foarte bun. Vine chiar și cu porturi de ultimă generație cum ar fi USB 3.0 și HDMI, iar placa de rețea e una Gigabit (nu prea are rost o astfel de placă deoarece laptopul nu suportă mai mult de 30MB/s, deci vreo 150-200Mbps). Are și bluetooth, dar nu știu dacă o să-l folosiți la ceva.

Te-ar mai putea interesa