Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk, laptop negru cu Celeron

Dacă folosești laptopul pentru a te uita la filme, ascultat muzică și navigat pe net atunci cred că acest laptop Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk e unul perfect pentru tine. Procesorul e unul dual core, memoria RAM e de 2 giga, iar hardul său e foarte încăpător. Mai mult, acest model are și sistem de operare preinstalat așa încât să-l poți utiliza din prima.

Datorită componentele amintite mai sus acest laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Să nu vă deranjeze prea mult că nu are mai mulți RAMi deoarece poți adăuga mai mulți… până la 8GB.
În imagine se vede un E1 cu sistem Windows, dar să nu fiți induși în eroare deoarece modelul de față vine doar cu Linux.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta are niște detalii tehnice foarte ok deoarece vine cu un procesor Celeron 2955U de generație nouă (Haswell), 2GB memorie RAM și hard de 500 (poate că era mai bine dacă puneau un hard cu o capacitate mai mică și minim 3GB memorie RAM). Ecranul e unul normal de 15,6 inci, iar rezoluția sa e una HD. Datorită calității ecranului nu o să aveți probleme în a vedea filme de tip HD.
Pe partea de portabilitate stă foarte bine chiar dacă are o baterie cu 4 celule, deoarece autonomia e una de 4 ore. Greutatea nu este nici ea prea mare și contribuie la o mai bună portabilitate.
În cazul în care vă uitați la filme și vreți să le vedeți pe un ecran mai mare atunci puteți utiliza portul VGA cu care e dotat.

Printre lucrurile care le vei aprecia la acest model se numără costul de achiziție mic, aspectul plăcut și performanțele ok.
Din păcate nu vine cu 4GB memorie RAM, dar Windows 8.1 va rula bine (acesta e sistemul de operare pe care eu îl recomand să-l instalați).

În concluzie pot să spun despre acest model că e unul ideal pentru cineva care folosește laptopul pentru lucruri elementare.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop am pus alături un clip. Din păcate, clipul nu e într-o limbă cunoscută, dar cred că-și face treaba,

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu