Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks, laptop office

Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks e varianta îmbunătățită a lui E1-531-B9604G50Mnks deoarece are placă video Nvidia GeForce 710M și din această cauză e un model foarte bun pentru jocuri chiar dacă intră mai mult în categoria office. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu-i deloc mare, iar pe acești bani primim un laptop care e numai bun la vizionat filme HD, jocuri, browsing web și ascultat muzică.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic modelelor E1-531, iar G-ul semnifică faptul că are grafică dedicată integrată. Datorită ecranului deloc mare cred că o geantă gen HP Business Nylon 16.1 ar fi numai bună și că va ajuta la transportarea în siguranță a notebook-ului.

Tastatura
Capac

Modelul E1-531G-B9604G50Mnks vine cu un ecran de 15.6 inci care are o rezoluție HD numai bună pentru filme sau jocuri, iar despre cum rulează jocurile pe acest PC portabil puteți vedea mai bine din preview-ul de alături. Pe partea de porturi are USB, HDMI și VGA, USB-ul fiind foarte util la conectarea uni hard extern de genul Seagate Expansion 500GB, 2.5, iar VGA-ul ajută la conectarea unui ecran extern ca 226V4LSB de la Philips. Procesorul e un Pentium B960, iar memoria RAM e de 4 giga. Trebuie subliniat faptul că are tehnologie Nvidia Optimus, ceea ce înseamnă că autonomia e mare.

Păreri pro şi contra

Lucrurile care-mi plac la el sunt prețul foarte mic, aspectul plăcut, componentele puternice de ultimă generație, faptul că vine cu unitate optică (DVD) și portabilitatea ridicată datorită greutății mici și a bateriei care ține mult.
Singurul lucru care deranjează e faptul că are doar Linux pe partea de sistem de operare și nu e Windows, dar tot e mai bine decât Free DOS sau nimic.

Concluzie

Acest laptop e unul dintr-o nouă generație, iar acest lucru e vizibil prin faptul că vine cu palca video 710M care urmașul modelului 610M și e tot pe 64 biți. În cazul în care vreți să-i faceți un upgrade atunci acest lucru e posibil, și în special la RAMi deoarece i se mai pot pune încă 4 așa încât să se ajungă la un maxim de 8. Despre cum arată puteți vedea mai bine din clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks, laptop office”

  1. Am si eu acest model luat la promotie si sunt multumit de el. Initial am crezut ca poate nu va fi asa de bun dat faptului ca are un pret foarte mic si caracteristici de top, dar m-am inselat si se comporta ireprosabil.

Comentariile sunt închise.