Acer Aspire E1-531-B9704G50Mnks

Laptopul Acer Aspire E1-531-B9704G50Mnks e un model din segmentul office și care-l recomand deoarece are un procesor Intel din seria Pentium care e mult superior modelelor Celeron. Și deci e o alternativă ideală la versiunile cu Celeron deoarece asigură o viteză de procesare mai bună și poate reda chiar și unele 1080p-uri. Restul configurației mi se pare ok pentru cât costă și nu cred că-i lipsește ceva. Cât despre aspect, combinația de culori negru cu gri e foarte bine aleasă, iar tastatura e una ergonomică. E1-531-B9704G50Mnks are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Intel Pentium B970 e cel mai nou din serie și e unul Sandy Bridge. Filmele 720p se văd superb pe ecranul de 15.6 inci al acestuia deoarece e un LCD LED. Chiar dacă unghiuri nu sunt precum la monitoare, vă recomand să vizionați filme de la o distanță mai mică față de acesta. Frecvența memoriei de 4GB e de 1066MHz iar dacă considerați că nu vă ajunge, se poate upgrada până la 8GB. Puteți stoca o mulțime de fișiere media pe hardul său de 500GB. E vorba de unul SATA iar dacă nu vă gândiți să-l înlocuiți, unul extern ar fi o recomandare pentru cei pasionați de muzică și seriale TV.

Placa video Intel nu e una prea grozavă când vine vorba de jocuri, dar e bună pentru utilizare office sau filme. La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu dotările obișnuite, doar că la acesta camera web e una HD. Nu știu cât va fi de folos deoarece mulți dintre voi poate nu aveți timp să stați pe Skype sau pe messenger, însă cine folosește așa ceva, o astfel de cameră e un mare plus.

Greutatea sa e de numai 2.4 kilograme și se observă că e dotat cu tastatură numerică. Sistemul de operare e Linux, iar recomandarea mea e Windows 7 pe 64 de biți. Acea baterie de 6 celule poate să oferă în jur de 4 ore de funcționare, însă poate fi mai mică atunci când vizionați filme, aveți luminozitatea setată la maxim sau folosiți Wi-Fi-ul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, performant, hard mare, 4GB de memorie RAM etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest E1-531-B9704G50Mnks e o alegere ieftină și bună care se adresează utilizatorilor obișnuiți și pe acesta se pot viziona chiar și filme la calitate 720p sau mai mare. Nu se adresează pasionaților de jocuri deoarece îi lipsește placa video dedicată iar procesorul nu e un Core i. Am pus un clip de prezentare cu un model similar din aceeași serie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire E1-531-B9704G50Mnks”

Comentariile sunt închise.