Acer Aspire E1-531-B9606G75Mnks

Dacă nu prea ești pasionat de jocuri atunci laptopul Acer Aspire E1-531-B9606G75Mnks ar fi pentru tine deoarece are placă video integrată și din această cauză costă ceva mai puțin. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un notebook cu un procesor Intel Pentium SandyBridge, 6 giga memorie RAM și Linux preinstalat. Poate nu vă place că vine uc un așa sistem de operare, dar eu zic că e mai bun decât nimic.

Aspect

E un model de culoare neagră cu un palmrest gri, iar asta face ca laptopul să fie unul deosebit de aspectuos. Ecranul e unul normal de 15.6 inci, iar dimensiunile sunt caracteristice unui laptop cu o așa diagonală. Deci, la 2.4 kilograme aș spune că portabilitatea nu e deloc afectată, iar faptul că bateria ține maxim 4 ore e un alt lucru care trebuie lăudat.

Tastatura
Tastatura
Capac
Capac

Caracteristici tehnice

Modelul acesta vine cu Pentium B960 care e un procesor dual core puternic, iar datorită faptului că are 6GB memorie RAM face ca Windows 8 să funcționeze perfect. PC-ul vine cu Linux, iar eu v-aș recomanda să instalați sistemul de care vorbeam anterior deoarece e superior acestuia.
Din păcate nu vine cu port USB 3.0, dar în schimb are USB, HDMI și VGA care vă vor ajuta să conectați cele mai populare dispozitive.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte mic; e ideal pentru filme HD cât și Full HD; garanția e una bună de minim 1 an care poate fi extinsă până la 3 ani dacă credeți că e nevoie; chiar dac[ nu e laptop de jocuri, acesta vor merge destul de bine deoarece cipul grafic Intel HD e unul foarte bun; bateria ține mult, adică 3 ore, și asta trebuie mulțumit în principal acumulatorului care are 6 celule.
Contra: ecranul nu e FullHD; nu are port USB 3.0.

Concluzie

Dacă ești în căutarea uni laptop pentru la școală ori pentru acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Se descurcă de minune în sarcini office, iar jocurile de pe Facebook vor rula brici. Despre cum arată se poate vedea mai bine din preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

Lasă un comentariu