Acer Aspire E1-531-B9606G50Mnks, model cu grafică integrată

Acer Aspire E1-531-B9606G50Mnks e varianta mai ieftină a lui Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks și asta deoarece nu are placă video cu memorie dedicată.
Vine cu un procesor Pentium B960 de tip dual core, placă grafică Intel HD și cu un ecran de 15.6 inci. Datorită acestui ecran eu aș recomanda o geantă HP Business Nylon 16.1 deoarece nu costă deloc mult și pare să se potrivească perfect cu laptopul. Despre laptop trebuie spus că nu costă deloc mult venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vă încadrați în buget atunci aș recomanda și un mouse Logitech M185.

Aspect

Puteți vedea că e pe două culori, adică palm restul e gri, iar restul e negru. Ecranul e unul foarte clar cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar datorită acestui fapt puteți vedea filme HD fără probleme. Dacă ecranul vi se pare prea mic atunci puteți apela la conectarea uni ecran extern de genul Samsung S22B150N și astfel o să puteți vedea filme chiar și la calitate Full HD.

Tastatura
Capac

Caracteristici tehnice

Procesorul e unul foarte bun, fiind vorba despre un Pentium Dual Core B960 cu cip grafic Intel HD integrat. Față de E1-531G-B9604G50Mnks acesta are 6GB memorie RAM, lucru care presupune că aplicațiile și sistemul de operare vor rula mai fluent. Hardul e unul de 500GB și dacă nu vă ajunge spațiul atunci puteți lua un hard extern cum ar fi Seagate Expansion 500GB, 2.5 inci.

Păreri pro şi contra

Singurul lucru care poate pe unii îi va deranja e lipsa memoriei RAM la placa video, dar dacă nu ești pasionat de jocuri de ultimă generație atunci acest lucru nu te afectează. Vine la un preț deloc mare și din această cauză putem spune că raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, iar extragaranția costă foarte puțin.

Concluzie

Dacă vrei un laptop de ultimă generație care să-ți fie de folos la sarcinile de zi cu zi (navigat Internet, vizionat filme etc) atunci acesta ar fi ideal datorită prețului și configurației. În trecut, laptopurile celor de la Acer nu arătau prea bine, însă acum arată mai mult decât decent, având chiar un aspect premium.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire E1-531-B9606G50Mnks, model cu grafică integrată”

  1. E bine ca au pus chiar si OS pe el sa vezi daca merge. Eu am avut pana acum 3 laptopuri si niciodata nu am luat unul cu placa video dedicata pentru ca nu am ce face cu ea. Acum ma gandesc sa-mi schimb laptopul cu acesta deoarece se incadreaza in buget si necesitati.

Comentariile sunt închise.