Acer Aspire E1-531-B8304G50Mnks, laptop office cu reducere 100 lei

Actualizare: Laptopul E1-531-B8304G50Mnks s-a ieftinit cu 100 de lei, bani care pot fi investiți într-un mouse Hama AM-7200 și eventual într-un router Asus RT-N12LX, 300Mbps.

Articolul din 7.02.2013:
Acer Aspire E1-531-B8304G50Mnks e un laptop din categoria office care vine la un preț foarte bun și cu niște performanțe mai mult decât decente. Astfel, pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un notebook cu procesor dual core, mai exact Intel Celeron B830, 4 giga memorie RAM și placă video Intel HD.

E un model de laptop foarte bun pentru persoanele care nu sunt pasionate de jocuri și care vor o soluție pentru navigat pe Internet ori vizionat filme la calitate HD. Să nu mă înțelegeți greșit, jocurile browser based de pe Facebook vor merge excelent.

Aspect

Acest E1-531 e un model negru cu ecran de 15.6 inci și o greutate de 2.4 kilograme. Rezoluția acestui ecran e una de 1366 pe 768 pixeli ceea ce înseamnă că filmele se vor vedea foarte bine. Iar dacă vreți să vedeți filme la o calitate superioară atunci aveți posibilitatea de a conecta un ecran extern la portul HDMI sau chiar la VGA.

Capac
Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul de față vine cu un procesor Celeron B830 care are incorporat un cip grafic de tip Intel HD. Acest cip e unul foarte puternic, putând rula filme 720p fără nicio problemă. Având 4GB memorie RAM o să puteți instala orice sistem de operare doriți, eu recomandându-vă să instalați Windows 7 pe 64 biți. Vine cu cele mai utile porturi, iar un lucru care mie îmi place e faptul că are 3 porturi USB așa încât să puteți conecta mouse, imprimantă și un telefon.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu 3 porturi USB 2.0; raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; bateria ține mult deoarece e una cu 6 celule, iar asta presupune o autonomie de undeva la 3 ore; hardul e unul mare de 500 de giga; vine la pachet cu tastatură numerică care facilitează introducerea rapidă a numerelor.
Contra: nu vine cu Windows; cipul grafic nu are memorie dedicată; nu are USB 3.0.

Concluzie

Dacă analizați pozele de mai sus și preview-ul video de alături atunci o să vedeți că Acer a avansat foarte mult pe partea de design. laptopurile ieftine de la ei nu mai arată așa de ieftin și e mai mare plăcerea să te uiți la ele. În opinia mea, stă foarte bine și la capitolul hardware, fiind foarte bun pentru cei care utilizează programe solicitante. Mai multe despre cum arată și ce poate puteți vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa