Acer Aspire E1-530G-21174G1TMnrr, laptop roșu

Acer Aspire E1-530G-21174G1TMnrr e un laptop de culoare roșie și are o configurație multimedia. Aceste aspecte sunt evidente din numele său și arată la fel ca și restul modelelor E1-530. Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa că nuanța de roșu e una plăcută adică nu e „țipătoare”. Arată bine și oricine și-o dorit un laptop roșu, poate opta pentru acesta. Placa video integrată nu poate fi așa de utilă când vine vorba de jocuri sau filme, dar ea are un consum redus și deci autonomia de lucru e mare. E un laptop care îl puteți lua oriunde și e chiar portabil.

În general, laptopurile de la acest brand sunt ieftine și bune. Deci pot fi alegerea corectă chiar dacă nu are cele mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

O configurație multimedia trebuie să aibă componente hardware decente și nu puteți rula un joc cu orice procesor. În cazul acestui model e vorba de un Pentium din a 3-a generație model 2117U. Pe partea de performanțe grafice, laptopul prezintă două plăci video: Intel HD Graphics și GeForce 820M. Oricum cea dedicată e mai bună și o recomand pentru acasă.

Ecranul de 15 inci e ceva mai bun decât la modelele mai vechi dar tot aceeași rezoluție are – HD. Pe partea de memorie are 4GB RAM și 1TB spațiu de stocare. Ca și dotări are: difuzoare stereo, DVD, cameră web HD, VGA, USBuri, HDMI, bluetooth, WiFi etc. O baterie de 4 celule oferă o autonomie bună dacă procesorul e unul cu tehnologie de economisire a energiei (cu frecvență mică și să facă parte din generația a 3-a sau a 4-a de la Intel). Sistemul de operare e Linux deci ar fi bine să-l înlocuiți cu altul mai bun.

Plusuri: e pe roșu, autonomie peste medie, bluetooth, are 2.3 kg, HDMI, USB 3.0 și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E1-530G-21174G1TMnrr e un laptop deosebit cu care puteți naviga pe web, să jucați jocuri, să socializați etc. În clipul de jos e prezentat un laptop negru care nu are aceleași componente iar finisajul e pe negru (designul e același).

Te-ar mai putea interesa