Acer Aspire E1-530G-21174G1TMnii, laptop cu Linux Linpus

Acer Aspire E1-530G-21174G1TMnii e un model de laptop care se adresează celora care un buget redus pentru un nou laptop. Specificațiile sale sunt foarte bune deoarece poate rula chiar și jocuri fără probleme, iar filmele HD vor merge fără sacadări deoarece plăcile video au suport HD.

Acest model e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un laptop bun pentru orice tip de sarcină. Știu că poate te deranjează că nu are Windows preinstalat, dar merge și Linux. Oricum, e destul de ușor de instalat Windows, iar eu recomand Windows 8.1.

Notebook
Notebook

Printre specificațiile sale se numără procesorul Pentium 2117u, cei 4 giga de RAM și nVidia GeForce GT 720M (una din cele două plăci video deoarece acest model are două, iar a doua este Intel HD). Hardul e unul de 1000GB, dar eu nu cred că e nevoie de mai mult de 500… mai ales în această eră a cloud-ului.
Venind cu multe porturi nu o să ai probleme în a conecta diferite tipuri de dispozitive la el. De exemplu, dacă vrei să vezi un film mai mare atunci poți conecta un televizor HDTV la el prin portul VGA (D-Sub)… numai televizorul să aibă și el acest port.

Atuurile acestui model sunt faptul că portabilitate crescută (chiar dacă bateria e una cu 4 celule ea ține undeva la peste 4 ore), performanța peste medie și aspectul ok. Garanția e mai mult decât ok deoarece acest model are garanție 2 ani, iar pentru firme are 1 an.
Poate că nu o să-ți placă faptul că nu vine cu sistem Microsoft, dar având unitate optică nu e prea greu de instalat ce Windows dorești.

Modelul acesta e destinat celora care au nevoie de o soluție ieftină și performantă, motiv pentru care are acel G la sfârșit – E1-530G. Cel fără G e un model fără placă video dedicată și se adresează în principal celora care vor un laptop pentru muzic,. filme și mai puțin jocuri.
Alături am pus și un clip așa încât să vezi cum arată și ce mai e livrat în pachet. Poți observa fără mari probleme că e vorba despre un laptop care arată foarte bine în comparație cu generațiile anterioare de E1.

Te-ar mai putea interesa