Acer Aspire E1-530-21174G50MNrr, laptop roșu

Dacă vrei un laptop roșu atunci nu prea ai de unde alege, dar Acer vine cu modelul Acer Aspire E1-530-21174G50MNrr. Acest e unul fără Windows (adică are Linux), dar are unitate optică de tip DVD care o să te ajute să instalezi ce vrei pe el.
Datorită faptului că are procesor Pentium și 4GB memorie RAM cred că acest model ar fi perfect pentru cineva care vrea un laptop office cu nu prea multe caracteristici inutile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu procesor rapid de tip dual core și cu o autonomie de 4 ore, chiar dacă are o baterie cu 4 celule. Bateria amintită anterior și cu greutatea de 2,3 kilograme face ca aparatul să aibă o portabilitate ridicată.

Laptopul red
Laptopul red

Pe partea de specificații trebuie să spun că procesorul e un Pentium 2117U, memoria RAM e mai mult decât suficientă (4GB), iar hardul e unul de 500 de giga. În opinia mea nici nu ai nevoie de mai mult deoarece specificațiile acestea te vor ajuta să rulezi orice joc simplu și să te uiți la filme HD.
Ca sistem de operare aș recomanda 8.1 ori 7. Acum acest lucru depinde și de ce drivere aveți disponibile pentru el.

Ca lucruri pozitive aș menționa culoarea, performanțele bune și portabilitatea excelentă (datorită bateriei care ține 3-4 ore și a greutății nu prea mari). Nu stă prost nici pe partea de porturi deoarece are LAN Gigabit, bluetooth, USB 3.0 și altele.
Ca minusuri sunt prezența tastaturii numerice și a unității optice… asta pentru că adaugă un plus de greutate și au o utilitate discutabilă.

În rest, pot spune că acest model e unul foarte bun cu aspect plăcut și stabilitate maximă în orice sarcini. Dacă instalați Windows va trebui să aveți grijă ce drivere instalați deoarece dacă nu instalați driverele originale și sistemul de operare aferent atunci o să aveți probleme de stabilitate.
Mai multe detalii vizuale legate de acest model puteți vedea din clipul de alături, însă trebuie știut că în clip e modelul negru.

Te-ar mai putea interesa