Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk, laptop negru

Seria E1-530 fără G e una destinată celora care sunt în căutarea unui laptop pentru Internet sau vizionat filme, iar un model bun din această serie e Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk. Nu doar are componente noi, ci și arată foarte bine fiind un model pe negru cu taste numerice în partea dreaptă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci are și o portabilitate bună deoarece bateria ține puțin peste 4 ore, chiar dacă e vorba despre o baterie cu 4 celule.

Laptop
Laptop

Pe partea de caracteristici stă excelent având un procesor Pentium Ivy Bridge model 2117U și 4 giga de memorie RAM. Datorită plăcii video Intel HD o să puteți viziona filme HD fără sacadări, iar jocurile vor merge și ele, însă nu trebuie exagerat cu jocurile deoarece e un laptop office și nu unul special de jocuri (dacă vreți un laptop de jocuri atunci ar trebuie să mergeți pe varianta E1-530G deoarece aceste modele au plăci video Nvidia).
Datorită plăcii de rețea rapide nu o să aveți probleme în a descărca rapid de pe Internet cu viteze de 50Mbps sau chiar 100Mbps. 1000Mbps nu suportă deoarece nu are SSD și nici procesorul nu e unul quad.

Apreciez la acest model faptul că arată bine (Acer chiar a făcut treabă bună cu acest model deoarece arată mult mai bine comparativ cu generațiile anterioare de E1), vine cu un webcam ok și că are un procesor mai mult decât decent. Nu trebuie neglijată nici portabilitatea bună datorată greutății reduse și a bateriei care ține peste medie.

Concluzia mea despre acest model e că e bun, dar nu trebuie uitat faptul că e un laptop ieftin, dovadă o fac garanția de un an și lipsa graficii dedicate… dar unii nu sunt pasionați de jocuri și astfel nu are rost să dai bani suplimentari pe ceva ce nu o să folosești vreodată.
Pentru a vă face mai bine o părere despre acest model vă recomand clipul de alături în care e prezentat acest nou model și e chair și un scurt review de la acest indian.

Te-ar mai putea interesa