Acer Aspire E1-530-21174G50Mnii, laptop cu Intel Pentium

Laptopul Acer Aspire E1-530-21174G50Mnii e o alegere bună dacă nu vreți să cheltuiți prea mulți bani. E bine să-l alegeți cu Linux sau Free DOS, dacă vreți ca ulterior să instalați Windows 8.1. Jos am pus o poza cu un laptop similar dar și un clip la final pentru a vedea cât de bine arată. Combinația de negru cu gri e bine aleasă și îi dă un plus de eleganță. Există și alte combinații de culori dar aceasta îmi place cel mai mult. Un laptop complet pe negru e prea clasic .

Nu aveți nevoie de un buget mare pentru astfel de laptopuri, iar acest brand oferă, în general, soluții accesibile tuturor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Pentium Dual Core de tip 2117U e un Sandy Bridge decent. Generația procesorului poate fi observată ușor din codul său. E bine ca laptopul să aibă un procesor ca acesta deoarece autonomia e mai mare și performanțele sunt modice. Se pot viziona filme HD ținând cont că are un ecran de 15 inci. Același ecran e prezent la mai toate laptopurile.

Tehnologia audio e una decentă și îmbunătățește sonorizarea. Configurația sa e una cu 4GB RAM, hard de 500GB și placa video e cea clasică – Intel HD graphics. Poate că v-ați obișnuit cu această configurație, adică e destul de des întâlnită.

Un laptop are cam aceleași dotări ca și la restul, bineînțeles, un laptop mai compact nu poate avea la fel de multe porturi ca un laptop mare. Există laptopuri mai scumpe care oferă dotări speciale. La acesta dotările sunt următoarele: boxe integrate, card reader, două USBuri 2.0, VGA, HDMI, bluetooth și altele. Tehnologia bluetooth e tot mai prezentă pe laptopuri și vă oferă posibilitatea conectării unui mouse wireless.

Plusuri: sistem de operare Linux, baterie decentă, fiabilitate, design elegant și port HDMI.
Minusuri: nu sunt.

Acest Acer Aspire E1-530-21174G50Mnii nu e singurul laptop în acest buget și e important ca procesorul să fie unul dintr-o serie clasică și nu una Bay Trail M. Cred că veți face o alegere foarte bună dar depinde de fiecare, nu toți își doresc o astfel de configurație ori poate vor un laptop cu un design diferit.

Te-ar mai putea interesa