Acer Aspire E1-530-21174G1TMnii, notebook cu Pentium

Pentru cei interesați de un notebook office disponibil la un preț mic cred că acest model Acer Aspire E1-530-21174G1TMnii ar fi unul foarte bun. Nu doar arată impecabil, ci are și niște specificații de top cum ar fi procesorul dual core, cei 4 giga de RAM și sistem de operare Linux.
Având procesor dual core e perfect pentru filme și navigat pe Internet, iar dacă sunteți un colecționar de poze atunci e bine de știut că hardul e unul foarte încăpător de 1TB, adică de 1000 de giga.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care are chiar și sistem de operare preinstalat, mai exact Linux, Eu v-aș recomanda să instalați pe el Windows 8.1 pe 64 biți așa încât să beneficiați de cea mi bună experiență de pe urma utilizării unui PC.

Notebook
Notebook

Modelul acesta deține un procesor Pentium 2117U, iar pe partea de memorie RAM are 4 giga așa încât să nu vă sacadeze aplicațiile. Hardul e unul foarte încăpător de 1TB, iar din această cauză o să puteți stoca câtă informație doriți pe acest model. Legat de portabilitate trebuie spus că acest model stă foarte bine la acest capitol, chiar dacă are o bateri cu 4 celule, iar asta deoarece bateria ține undeva la 4 ore.
E foarte bine că vine sistem de operare, însă eu vă recomand să instalați Windows 8 deoarece e mai bun decât orice Linux.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt portabilitatea, că vine doar cu dotări utile și că arată bine. Jocurile vor rula destul de bine deoarece vine cu placă Intel HD care poate reda filme 720p fără sacadări, dar și jocuri nu prea costisitoare. Din păcate vine cu unitate optică – un lucru total inutil și care adaugă un plus de 200 de grame la dispozitiv.

În rest, pot să spun despre acest model că e unul foarte bun pentru cineva fără pretenții și care nu face pe calculator mai mult decât navigat pe Internet și ascultat muzică. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest model… în cazul în care vreți mai multe detalii vizuale.

Te-ar mai putea interesa