Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr, laptop cu Pentium 2117U

Pentru cineva interesat de un laptop roșu eu recomand acest Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr care vine cu un procesor Pentium 2117U, 4GB memorie RAM și un hard de 1000 GB. Din păcate nu vine cu Windows, ci cu Linux, dar tot e bine deoarece așa puteți intra din prima cu el pe net. E un notebook normal deoarece are unitate optică, iar ecranul de 15,6 inci are rezoluție 1366×768 pixeli.

Dacă e să ne legăm de preț atunci vedem că nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop cu placă video capabilă și cu o portabilitate peste medie întrucât are o baterie care ține 4 ore.

Laptopul
Laptopul

dispozitiv

După cum ziceam mai sus, acest model vine cu Pentium dual core, iar cipul grafic integrat e un Intel HD care are capabilitatea de a reda filme HD la calitate ok. Memoria RAM de 4GB e mai mult decât suficientă, iar dacă e să vorbim de spațiul de stocare de 1TB atunci vedem că și acesta e unul suficient pentru filme și muzică.
Pe partea de portabilitate stă bine deoarece are o baterie care ține puțin peste 4 ore, iar greutatea e de circa 2,4 kilograme.
Niște lucruri de ultimă generație care te vor interesa la el ar fi prezența portului HDMI și a USB 3.0.

Atuurile acestui model ar fi procesorul rapid, autonomia ridicată, costul de achiziție deloc mare, disponibilitatea pe o culoare plăcută și că vine cu sistem de operare.
Din păcate nu vine cu Windows, iar prezența unității optice e inutilă… ducând un plus de greutate care putem spune că încurcă. Un alt lucru poate deranjant ar fi că pe el poți instala doar Windows 8.1 pe 64 de biți deoarece ai drivere doar pentru el.

Un laptop precum acesta e perfect pentru o persoană în căutarea unui notebook red cu performanțe ok așa încât să ducă orice. Deci, pe el o să te poți juca jocuri nu prea complicate, o să poți viziona filme HD, iar paginile de net se vor încărca rapid.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată, iar din acest clip puteți observa că e vorba de un laptop de culoare neagră… cel din acest articol fiind unul roșu.

Te-ar mai putea interesa