Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk, laptop office ieftin

Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk e un laptop cu componente noi și de aceea e mai eficient decât unul vechi. Mă refer la procesorul său e de laIntel care nu e un Dual Core, ci un Quad Core interesant din generația numită Bay Trail M. Acea generație e mai bună decât Atom dar tot nu impresionează prin viteză de procesare. Tot IvyBridge și Haswell sunt mai bune dar consumă și ceva mai multe resurse. Deci dacă vă permiteți ceva mai scump, eu vă recomand tot un Pentium dar să fie dintr-o generație diferită. Pentru cei care nu-i interesează viteza de procesare, astfel de procesoare sunt suficient de bune.

Restul configurației mi se pare super ok și am prezentat-o în partea de jos. Dacă vă plac jocurile, vă recomand un laptop cu placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul să e un Quad Core model N3520 și se poate observa că e nou dar placa video integrată e aceeași – Intel HD. Ecranul acestui model e cel clasic adică nu aduce nimic special ori în plus. E vorba de cel de 15 inci cu imagine HD Ready și iluminare LED. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB cu posibilitate de upgrade e la 8GB.

Hard diskul său e de 750GB și mi se pare destul de spațios iar dacă nu vă ajunge, există și harduri externe. Pe partea de dotări are: HDMI, microfon, difuzoare, VGA, USBuri, bleutooth etc.

greutatea sa nu e prea redusă chiar dacă bateria e de 4 celule – 2.35 kg. Tastatura sa arată destul de bine, dar poate se va renunța la cea numerică deoarece nu e prea utilă. Având în vedere că are Linux, e bine să-l înlocuiți cu Windows 8.1 deoarece pentru laptopurile noi producătorii nu mai oferă drivere de Windows 7.

Plusuri: hard disk mare, accesibil, autonomie maximă de 4 ore, bluetooth, USB 3.0, arată bine și a fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk nu e cea mai bună alegere dacă vreți să-l luați în oraș sau într-o excursie. Vă recomand unul cu autonomie mai mare (cu o configurație care consumă mai puțin). Jos am pus un clip cu un laptop similar ca și design dar configurația e puțin diferită.

Te-ar mai putea interesa