Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk, laptop ieftin cu Dual Core

Laptopul Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk e una dintre cele mai accesibile alegeri de pe piață și nu e una oarecare ci una cu Quad Core. Mai precis, are un Celeron cu 2 nuclee din seria Bay Trail-M care dorește să înlocuiască seria Atom, dar o veți găsi pe laptopuri obișnuite și nu mini laptopuri. Mulți producători au renunțat la notebookurile mici deoarece nu sunt așa de populare. E vorba de seria E care oferă multe subserii iar E1-510 este una, dar nu e vorba de una performantă. Nu e un ultraportabil chiar dacă are acel design (are o greutate de 2.3 kg) și se poate observa cel mai bine din lateral și nu din față (are o grosime corespunzătoare pentru un așa laptop).

Din poza de jos se observă că e vorba de un laptop reușit. Puteți alege un laptop și mai performant dacă vă plac jocuri și mă refer la cele Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Celeron N2820 nu e unul foarte performant dar placa video e una Intel HD. Restul configurației conține o memorie RAM de 4 GB și nu e nevoie de mai multă memorie RAM. Ecranul de 15 inci e numai bun pentru cei care vor o imagine HD și nu țin să aibă un ecran mare.

Puteți alege să conectați un ecran mare dacă aveți unul cu HDMI sau VGA (dacă vă place să folosiți laptopul ca un media player). Hard disk-ul său e de 500GB și e unul de 5400 RPM. Pe desktopuri componentele hardware sunt mai bune dar nu veți beneficia de o portabilitate superioară.

Dotările sale sunt cele cunoscute și are chiar și câteva dotări speciale: USB 3.0, bluetooth, baterie de 4 celule și Kensington Lock. Nu e un ultrabook dar putea fi unul dacă se renunța la unitate DVD (era mai ușor).

Plusuri: are Windows 8.1, bluetooth, o autonomie de lucru mare, configurație de ultimă generație și arată bine.
Minusuri: nu e un laptop foarte performant.

În acest buget, Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk e o alegere bună dacă vreți un laptop fiabil, nou și care să vă ajute atât acasă cât și la locul de muncă. Nu puteți avea așteptări mari de la el iar dacă nu ați mai văzut această serie, ei bine, am postat un clip mai jos.

Te-ar mai putea interesa