Acer Aspire AZC-602, desktop All-in-One alb

Un sistem desktop All-in-One ca Acer Aspire AZC-602 e alegerea perfectă pentru cei care vor un gadget elegant pentru acasă ori locul de muncă. Dacă aveți un desktop vechi care nu suportă un sistem de operare și nu vă doriți altceva deoarece vreți să aveți și un ecran mare, acesta poate fi o recomandare. Din poza de jos se poate observa că vine cu periferice care se asortează perfect cu acest desktop. Bineînțeles, există unele modele și pe alte culori dar acest aspect nu are mare importanță. Dacă vreți un desktop care să fie cu ecran de cel puțin 21 inci, atunci e nevoie de un buget mai mare.

Dacă alegeți un All-in-One, nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește un eventual monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul său e unul destul de bun chiar și pentru cei pasionați de filme. Nu e nevoie de prea multă viteză de procesare dacă nu sunteți un gamer înrăit. Placa video a acestui model e una Intel cu suport HD și caracteristici bune. Ecranul de 19.5 inci e perfect pentru a viziona filme 720p deoarece e HD+.

Palca de bază are cam tot ce vă puteți dori, chiar și tehnologie wireless. Deci ar fi bine să aveți un router wireless ori un hotspot în apropiere. Tehnologia bluetooth vă permite să conectați periferice wireless dar și cele cu fir sunt la fel de bune (depinde cum își dorește fiecare). Cred că un hard de 500Gb și o memorie RAM de 4GB sunt suficiente.

Sistemul de operare e Windows 8.1 și e unul pe 64 de biți, adică va vedea toată memoria RAM. Are dotări destul de multe: USB 3.0, USBuri 2.0, sursă de 65 W, port LAN, ecran de 19 inci, card reader, cameră web, boxe integrate etc.

Plusuri: are cam aceleași dotări ca și un desktop obișnuit, Windows 8.1, WiFi, ecran HD+ și altele.
Minusuri: procesorul nu e foarte performant.

Acer Aspire AZC-602 e o alternativă bună la un laptop sau desktop deoarece e compact dar și mare. Nu e de mirare că are un procesor mai puțin performant deoarece are și o sursă destul de mică – 65 W. Cam așa e la mai toate desktopurile compacte și există soluții ceva mai scumpe pentru utilizatorii cu pretenții mai mari.

Te-ar mai putea interesa