Acer Aspire AZ5801

Acest sistem desktop PC Acer Aspire AZ5801 All-in-One 24 e unul dintre preferatele mele deoarece are ecran tactil care acceptă gesturi și are configurație multimedia. Mai, precis configurația sa cuprinde un procesor Core i3, 4GB de RAM și o placă video GeForce GT 530 de 2GB. E o configurație modică însă se putea mai bine, în special că nu e vorba de o placă video prea nouă. În rest, are un ecran mai mult decât generos – de 24 de inci, spațiu de stocare generos, unitate DVD și card reader. O altă caracteristică care trebuie menționată e tunerul TV incorporat, care presupune că e și un TV. Deci prețul său e justificat însă nu e prea accesibil. Aspire AZ5801 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul acestui desktop e unul decent chiar și când vine vorba de jocuri deoarece e un Core i3 – 2120. Acesta asigură viteza de procesare necesară și poate rula rula filme 1080p. Placa de bază vine cu rețea integrată, WLAN, sunet HD și 4 GB de RAM. Deci veți beneficia de un multitasking excelent iar jocurile mai nou le puteți rula la detalii mici spre medii datorită plăci grafice GT 530 de 2GB. Puteți stoca un număr mare de fișiere datorită spațiului de stocare de 1 TB.

Bineînțeles, pentru o astfel de configurație s-a optat pentru un Windows 7 pe 64 de biți. Ecranul său e unul Full HD de 24 de inci și vine cu tehnologie LED touchscreen. Alături de acesta vine cu difuzoare stereo de 5 W fiecare, mouse și tastatură. Deci e o combina perfectă între un desktop PC și o tabletă cu Windows, motiv pentru care e un Al-in-One care-l recomand.

Alte caracteristici ale sale care merită menționate ar fi: cititorul de carduri, tunerul TV, cameră web, cele patru porturi USB, mufă LAN, eSATA, trei HDMI-uri, ieșire audio și o listă întreagă de tehnologii audio. Având în vedere că Aspire AZ5801 poate fi folosit ca și un televizor, e normal să vină cu telecomandă. Pentru a vă face o idee despre configurația sa, am pus un clip cu această placă video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spre deosebire de late desktopuri similare, acesta e și TV, are ecran tactil, trei HDMIuri, ecran de 24 de inci și  difuzoare puternice.

Minusuri: singurul dezavantaj al acestor modele e că nu le puteți face upgrade-uri.

Concluzie

Acest Acer Aspire AZ5801 e un model recent introdus pe piață și pentru a vă face o idee, am pus un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa