Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire AS5820TG-484G50Mnks

Acest laptop Acer Aspire AS5820TG-484G50Mnks este unul multimedia adică a fost conceput pentru redarea de filme la calității video optime, rularea celor mai noi jocuri și pentru a fi util atât acasă cât și la locul de muncă ușurându-ți viața de zi cu zi. Design-ul este unul elegant și vine într-o combinație de două culori, negru cu gri fumuriu. Suprafața este semi-lucioasă, singura parte lucioasă este rama ecranului. Vine după cum am precizat într- configurație destul de bună pentru a te juca cele mai tari jocuri ale momentului și anume are procesor i5, 4 giga de RAM și placă video dedicată de 1 giga pe 128 de biți. Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar cu o investiție mică puteți avea mai multă memorie RAM deoarece mai are un slot liber, memoria RAM fiind dispusă pe un singur slot.

Poze

Capac

Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i5 model 480M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,6 GHz și cache de 3 MB. Ecranul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga și are o viteză de 5400 RPM.

Placa video integrată Intel HD Graphics este una integrată care are un consum redus de energie și o puteți folosi ori de câte ori nu vă jucați un joc. Placa video dedicată AMD Radeon HD 6550M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți și este una dintre cele mai bune plăci video pentru laptopuri. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate Acer Aspire AS5820TG-484G50Mnks are tehnologie Dolby Home Theater v3, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, difuzoare integrate, unitate DVD, microfon, patru USB-uri 2.0, port, VGA, port HDMI, ieșire audio și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 8 ore, cântărește doar 2,4 kilograme, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, tstatură numerică, Wake-on-LAN ready, arată foarte bine și are o configurație pentru jocuri.

Ca minusuri: putea fi mai ieftin și un USB 3.0 ar fi fost destul de util.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire AS5820TG-484G50Mnks este un laptop ce-l recomand celor pasionați de jocuri și nu numai deoarece performanțele sale sunt peste medie. Are un raport performanță/preț bun iar cu acesta cu siguranță 5 ani nu veți avea vreo problemă în jocuri, puteți seta texturile la maxim fără nici o grijă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu