Acer Aspire AS5750G-2434G64Mikk

Dacă te interesează un laptop Acer pentru jocuri atunci îți recomand laptopul Acer Aspire AS5750G-2434G64Mikk deoarece vine cu un procesor bun, placă video de jocuri și 4 giga de RAM. Performanțele laptopului sunt foarte bune în jocuri pentru un laptop care costă destul de puțin. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Lateralul

Specificaţii tehnice

5750G este un notebook excepțional având tehnologii de ultimă oră cum ar fi Optimus și Sandy Bridge. Procesorul care îl are la bor e doar un i5 dar e foarte bun pentru gaming. Poate nu la fel de bun ca un i7, dar e bun.
Dacă o să doriți să vizionați filme Full HD atunci ar trebui să știți că placa video le poate reda, dar nu le suportă ecranul de 15,6 inci deoarece are o rezoluție HD. Filmele vor fi redate, dar cu pierderi de detalii și ar fi recomandat să le vizionați pe un monitor FullHD sau un televizor care suportă filmele Blu-ray. Un televizor performant ar fi 55D6500 de la Samsung.

Suportă maxim 8 giga de RAM dar are doar 4 instalați, iar dacă vreți un laptop cu 8 giga instalați atunci vă recomand fratele mare care e AS5750G-2438G64Mnkk. Dacă suntem la capitolul memorie cred că ar trebui să spun și despre hard că are 640 de giga. În general am o părere proastă despre astfel de HDD-uri deoarece nu sunt SSD-uri și de aceea vă recomand să-l înlocuiți cu un Kingston SSDNow pentru a avea un spor impresionant de performanță.
Placa video dedicată este extrem de performantă fiind un GeForce GT 540M pe 128 biți și cu 2 giga memorie. Vor merge toate jocurile la detalii maxime deoarece este o placă foarte bună.

Pe partea de porturi are USB 3 și HDMI prin care se poate conecta la un monitor extern care suportă 720p sau 1080p.
Alte detalii care v-ar putea interesa sunt faptul că are tastatură numerică, vine cu sistem de operare (Windows) și are o greutate redusă, autonomia find de aproape 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția sunt prezența sistemului de operare, autonomia decentă a bateriei, performanțele demne de un notebook special de gaming.
Contra achiziției ar putea fi lipsa unui SSD și procesorul care nu e i7.

Concluzie

Acer 5750g e un PC foarte cunoscut în lumea pasionaților de jocuri și e prezent și pe meleagurile noastre la un preț accesibil. probabil că dacă nu aș avea laptop pe acesta mi l-aș lua. Alături am pus un video review pentru a vă convinge că este un calculator capabil.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Acer Aspire AS5750G-2434G64Mikk”

  1. Am incercat niste drivere modificate pentru placa video pentru a scoate ceva mai multa performanta si am reusit sa storc cu pana la 20% in cateva programe de benchmarking.
    Per total laptopul e foarte bun dar nu ii pot da mai mult de nota 8 deoarece pentru un laptop de gaming e absolut necesar sa aiba procesor i7.
    Nu sunt hotarat inca sa-l cumpar dar daca voi trece peste minusul cu i7 voi incerca sa ii bag si un SSD de la Corsair.

  2. As avea si eu nevoie de un sfat.. intre laptopul asta si Asus N53SV-SX365V, care ar merita mai mult? 🙂 Ma intereseaza mai mult pentru jocuri.

Comentariile sunt închise.