Acer Aspire AS4820T-384G64Mnks

Un laptop de tip Office ar putea fi acest laptop Acer Aspire AS4820T-384G64Mnks care vine cu procesor Core i3, 4 giga de RAM, placă video cu suport HD şi sistem de operare Windows 7 licenţiat. Deci nu prea este o configuraţie pe care puteţi juca ceva jocuri, un NFS sau un FIFA ar merge dar un joc gen Crysis 2 mă îndoiesc. La prima vedre pare a fi un laptop de tip Premium, eu zic că este având în vedere că arată foarte bine, iar configuraţia este destul de decentă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu cred că este unul foarte mare având în vedre ce oferă şi cum arată.

Poze

Pornit
Capac

Specificații tehnice

Procesorul este unul Intel model Core i3-380M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,5 GHz și cache de 3 MB. Display-ul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 14 inci. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz, iar aceasta poate fi mărită până la 8 giga. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 640 de giga iar acest hard de tip Serial ATA are o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Placa video Intel HD Graphics este una integrată în chipul procesorului pentru a oferii o performanță grafică superioară și o autonomie decentă. Are suport HD pentru filme și poate reda chiar și unele filme Full HD. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer Aspire AS4820T-384G64Mnks are tehnologie Dolby Home Theater v3, difuzoare integrate, cititor de carduri, unitate DVD, port HDMI, patru USB-uri 2.0, port VGA, microfon, ieșire audio, rețea RJ-45 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o configurație decentă, tehnologie Wake-on-LAN ready, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, cântărește doar 2,2 kilograme, autonomia de lucru este undeva la 8 ore, arată foarte bine și este destul de portabil.

Ca minusuri: nu are bluetooth și un port USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer Aspire AS4820T-384G64Mnks este unul mai mult office și nu-l recomand celor pasionați de jocuri deoarece sunt puține jocuri recent apărute care merg fluent pe această placă video. Dacă jucați din când în când, atunci este suficient de performant. Este ideal pentru cei ce călătoresc deoarece are o autonomie este medie și doresc un gadget mic de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa