Acer Aspire AO756-887BCkk

Dacă vrei un subnotebook performant atunci îți recomand acest model de Acer Aspire AO756-887BCkk care e negru și foarte performant în sarcini office. O alternativă colorată ar fi AO756-887BCbb care e albastru și are același preț, dar și caracteristici. Modelul acesta, adică 756-887BCkk vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un incredibil laptop mic care vine cu procesor Celeron dual core model 877 și 4GO memorie RAM. Ce vrei mai mult de atât?

Poze

Din imaginea de alături se poate observa că e pe negru, iar un lucru care trebuie menționat e faptul că ecranul său e de 11 inci și are o rezoluție de tip HD+ care e numai bună pentru vizionarea filmelor 720p. Chiar dacă ecranul nu e de 10 inci ca la un notebook obișnuit, greutatea sa nu e cu mult mai mare fiind de doar 1,3 kilograme și asta îi oferă o portabilitate excelentă alături de bateria care ține undeva la 4 ore.

Varianta pe negru

Specificaţii tehnice

Modelul de față nu doar arată bine ci se comportă excepțional datorită componentelor din care e alcătuit. Procesorul chiar dacă e un Celeron, fiind un dual core model 877 o să vă furnizeze toată puterea de care o să aveți nevoie când navigați pe Internet. Cipul grafic e unul integrat de tip Intel HD și având capabilități HD va fi numai bun la vizionarea filmelor HD, iar jocurile simple vor merge ca unse. Spre deosebire de netbook-urile mai vechi, la acesta nu trebuie să-ți mai faci probleme cu RAMii deoarece acesta are 4 și din această cauză nu trebuie să te mai gândești la un upgrade al memoriei. Nici cu privire la spațiul de stocare nu ar trebui să-ți faci griji deoarece HDD-ul e unul de 500 GO și în opinia mea e suficient.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre performanță și preț este excelent deoarece nu costă deloc mult și e foarte performant… poate că e mai puternic decât anumite desktopuri care au 2-3 ani; garanția e una ok și poate fi mărită la mia mult, dar asta depinde și de magazinul de unde-l luați; vine cu multiple porturi așa încât să puteți conecta o cameră la el sau să-l conectați la un monitor.
Contra: nimic, având în vedere că are un preț de puțin peste 1000 lei – un preț la care nu poți avea pretenții legate de ecran (să fie Full HD) ori HDD (să fie SSD).

Concluzie

Dacă vrei un laptop pentru luat în concediu atunci acesta cred că ar fi foarte bun din perspectiva prețului, dar și a portabilității. Dacă vrei să-ți faci o opinie mai avizată despre acest model atunci cred că din preview-ul de alături o poți face.

Lasă un comentariu