Acer Aspire AO756-887BCbb

Acer Aspire AO756-887BCbb e un gadget foarte bun care vine să înlocuiască un notebook. Are niște specificații demne de invidiat deoarece vine cu procesor Celeron 877 de la Intel, cu 4GB memorie RAM, hard de 500 și cip grafic Intel HD care e integrat în procesor. Acest mini laptop poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu știu dacă pe acești bani poți să-ți achiziționezi ceva mai bun. Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci l-aș integra în categoria office deoarece este excelent pentru navigat pe ‘net și jocuri simple.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cu aproximație cum arată Acer Aspire 756-887BCbb și probabil că din a doua imagine se vede mai bine că e un mic laptop de culoare albastră. Deoarece are un ecran de 11,6 inci greutatea e una mică de 1,38 kilograme și asta face notebook-ul deosebit de portabil. Din prima imagine se vede cu aproximație ce porturi are, iar acestea sunt HDMI, VGA, USB etc. Cu ajutorul VGA-ului puteți conecta laptopul la un monitor ori HDTV pentru a vedea filmele mai mari.

Din lateral
Așa arată

Specificaţii tehnice

Acer Aspire One 756-887BCbb e un model al anului 2012 care nu doar arată bine, ci și se comportă de minune în majoritatea sarcinilor datorită caracteristicilor sale tehnice de top. Ecranul e unul mediu și vine cu o rezoluție de tip 1366 pe 768 pixeli ceea ce îl face ideal pentru vizionarea filmelor HD, el fiind de tip HD+.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar culoarea îl prinde bine; nu costă deloc mult, având în vedere că are 4 giga memorie RAM (incredibil… au ajuns netbook-urile să aibă 4GB de RAM); hardul e unul foarte încăpător deoarece are o capacitate de 500 de giga; bateria având 4 celule ține undeva la maxim 4 ore; vine cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux.
Contra: nimic, în opinia mea.

Concluzie

Modelul 756-887BCbb din seria AO756 e unul foarte bun fiind mai mult subnotebook decât netbook, dar părerile sunt împărțite. Dacă vrei o soluție ultraportabilă atunci un astfel de model te-ar ajuta foarte mult deoarece bateria sa ține mult, e ușor ca greutate și nici nu costă mult.  Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa