Acer Aspire AO756-877BCss

Netbookul Acer Aspire AO756-877BCss e mai degrabă un laptop datorită rezoluției ecranului, iar pentru că diagonala sa e de 11.6 inci, are o densitate a pixelilor mai bună. Cu siguranță e o alternativă mai bună la un netbook clasic și pentru că are o configurație mai bună – procesor Intel Celeron și 4 GB de RAM. Pe partea de dotări am observat că are difuzoare stereo și cameră web HD care cu siguranță vor fi de folos atunci când socializați pe Skype sau messenger.  Difuzoarele stereo nu pot fi comparate cu două boxe, de aceea pentru filme și muzică vă recomand un sistem 2.1. AO756-877BCss are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Chiar dacă acesta vine prin există și variante pe albastru, roșu sau negru. Iar pe argintiu și negru arată mai bine, deoarece au un aspect elegant. Chiar dacă cel de jos e pe negru, cel pe argintiu nu diferă cu mult (tastele fiind aceleași).

Varianta pe negru

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul cu două nuclee și e mai bun decât cele AMD din seria E care le găsim frecvent pe laptopurile de dimensiuni mici. E vorba de un Celeron 877 de 1.4 GHz care oferă performanțe office decente. Ecranul LCD LED are o diagonală de 11.6 inci iar rezoluția HD+ vă permite să vizionați filme la calitate 720p. Dacă nu vă place ecranul său și aveți un monitor mare, atunci puteți să conectați monitorul la HDMI-ul sau VGA-ul laptopului.

Spre deosebire de multe laptopuri în acest buget, acesta are 4 GB la 1066 MHz iar acesteia i se mai adăuga încă 4 GB. HDD-ul e chiar grozav dar cred că 320GB sunt suficienți pentru un utilizator obișnuit. Nu vine cu o placă video dedicată ci mai degrabă una integrată de la Intel. Având în vedre dimensiunile sale, dotările sale sunt destul de ok: difuzoare incorporate, cameră web HD, card reader, trei USBuri, HDMI, VGA, LAN, bluetooth și WLAN. Chiar dacă bateria are doar 4 celule, poate să oferă până la 4 ore de autonomie.

Greutatea de 1.38 kg e una decentă pentru mărimea sa și mi se pare normal să nu vină cu tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are cameră web HD, difuzoare stereo, 4 GB de RAM, ecran HD+, bluetooth și preț acceptabil.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Aspire AO756-877BCss de la Acer e cea mai bună alternativă la un laptop deoarece e portabil, performant și accesibil. Pentru a face o idee despre pachet, am pus un clip cu despachetarea celui pe negru:

2 comentarii la „Acer Aspire AO756-877BCss”

  1. as dori sa stiu cu ce tipuri de cpu, de preferinta i5 quad core as putea sa-i fac un upgrade.
    multumesc.

Lasă un comentariu