Acer Aspire AO756-877BCrr

Netbook-ul Acer Aspire AO756-877BCrr e unul dintre cele mai performante de pe piață și asta datorită procesorului Celeron 877 și celor 4GB memorie RAM. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că e deloc un laptop mic scump. Autonomia e una destul de bună și de aceea bateria ține undeva la 4 ore în condițiile în care are un ecran de 11,6 inci și performanțe superioare oricărui alt netbook. Știu că pe piață exista la un moment dat și netbook-uri de gaming, dar acesta e unul de tip office pentru sarcini elementare cum ar fi browsing-ul și ascultat muzică.

Poze

Modelul Acer Aspire One 756-877BCrr e unul pe roșu înspre maroniu, iar alături e o poză cu modelul negru. Ecranul calculatorului e unul mare de 11,6 inci, iar datorită rezoluției de tip HD+ o să puteți vedea fără probleme filmele la calitate HD. Greutatea e una de 1,3 kilograme și astfel se poate spune că e un calculator destul de ușor și portabil prin prisma greutății.

Varianta pe negru

Specificaţii tehnice

AO756-877BCrr vine cu un ecran de aproape 12 inci, iar cipul Celeron 877 de tip dual core o să vă furnizeze puterea de care aveți nevoie în sarcinile mai elementare. Are numeroase porturi printre care se numără HDMI și USB, iar bluetooth-ul e o facilitate care mă gândesc că-i va încânta pe cei care au telefoane și nu au cablu de date la ele.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant; bateria ține destul de mult; greutatea nu e prea mare; camera web e una care filmează la calitate HD și acest lucru va face ca persoanele cu care vorbiți pe Skype să vă vadă mai bine, adică mai clar; vine cu sistem de operare, însă e vorba despre Linux; culoarea laptopului e roșie ceea ce îl va face destul de unic.
Contra: nu vine cu Windows, ci cu Linux.

Concluzie

Dacă vă interesează un laptop bun care să aibă dimensiuni reduse atunci vă Recomand acest Acer 756 care e pe piață de vreo săptămână. Garanția și fiabilitatea sun foarte bune deoarece garanția poate fi extinsă la maxim 3 ani contra unei sume deloc mari… în opinia mea. Utilizarea acestui mic calculator nu va fi deloc complicată deoarece are OS preinstalat, însă m-aș fi bucurat dacă venea cu MS Windows 7. În aceste condiții va trebui ca dvs. să vă instalați Windows-ul.

Te-ar mai putea interesa