Acer Aspire AO756-877BCkk

Acest netbook Acer Aspire AO756-877BCkk e un mini laptop foarte bun deoarece are un ecran mare de 11 inci cu o rezoluție de tip HD+, iar procesorul cu care e dotat e Celeron dual core. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → în condițiile în care vine cu 4 giga memorie RAM. Majoritatea laptopurilor de acest fel au doar unul sau doi GB, însă acesta are 4 și de aceea e mult mai performant. Dacă ar fi să-l introduc într-o categorie atunci l-aș introduce în categoria laptopurilor office și asta datorită faptului că nu are cip grafic cu memorie dedicată și nici procesor prea puternic în comparație cu un i3 ori i5.

Poze

Modelul One 756-877BCkk arată ca în poza de alături și în momentul de față nu e prezent niciun preview video deoarece a fost lansat de curând pe piață. Acesta are culoarea neagră și trebuie menționat că există modele și pe alte culori, însă acesta probabil că va fi cel mai popular. În poză se vede desktopul de Windows, dar acest model vine cu Linux, dar Windows 7 nu e deloc greu de instalat din moment ce are USB.

Varianta pe negru

Specificaţii tehnice

Acer AO756-877BCkk este un model de 11-12 inci cu o greutate de 1,4 kilograme care îl face foarte ușor de transportat. Filmele HD pot fi urmărite foarte bine deoarece ecranul are rezoluție HD+. Despre vizionarea filmelor Full HD nici nu încape discuție deoarece procesorul nu e capabil de a reda așa ceva. Cipul grafic este un Intel HD care e capabil de a rula fluent filmele HD și astfel o să vă puteți bucura de filme la calitate maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: e un model nou cu componente la zi; ecranul e unul foarte clar; vine cu OS preinstalat; are porturi utile cum ar fi USB, HDMI și bluetooth; garanția sa e una expandabilă până la 3 ani contra unei sume deloc mari; vine cu multă memorie RAM, adică cu 4GB și în acest fel sarcinile și programele vor rula fluent.
Contra: nimic, dar era interesant dacă bateria ținea mai mult.

Concluzie

Trebuie să recunoaștem că netbook-urile sunt tot mai populare și asta în principal datorită portabilității și faptului că au devenit foarte performante. Cred că acesta e primul mii laptop cu 4GB RAM deoarece alte variante au maxim 2. Tastele acestui mic gadget sunt destul de mari și în acest fel nu o să aveți probleme în a tasta pe el.

Lasă un comentariu