Acer Aspire AO756-877BCbb

Acest netbook Acer Aspire AO756-877BCbb e unul din multele modele de 11.6 inci care vor înlocui vechile netbookuri care au diagonală de 10 inci și rezoluție mică. Rezoluția acestuia e aceeași ca și laptopurile de 15 inci, motiv pentru care imaginea e mai clară și astfel se pot viziona filme la calitate 720p. Configurația acestui model cuprinde un Intel Celeron de 1.4 GHz care oferă o viteză de procesare superioară modelului de la AMD – C60. Seamănă destul de mult cu modelul 725 în special că are aceeași nuanță de albastru și un design asemănător. Deci dacă ați căutat o alternativă, acel netbook e recomandarea mea. AO756-877BCbb are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel Celeron 877 de 1.4 GHz e o soluție bună deoarece e suficient de bun chiar și aplicațiile office. Alături de acesta veți beneficia și de 4GB de RAM care e o memoria mai mult decât suficientă. Având în vedere că vine cu Linux, vă recomand Windows 7 pe 64 de biți pe ca să vadă toată memoria sa. Ecranul său e unul lucios de 11.6 inci iar rezoluția sa e de 768 pixeli. Nu cred că ar avea rost să încercați filme 1080p la o astfel de rezoluție. Cât despre spațiul de pe hard, e de 320 GB și pot spune că se putea mai bine. Dar și așa, la prețul nu putem avea pretenții. Placa video nu e cea mai grozavă pentru jocuri dar vine cu suport HD.

Intel HD Graphics e o placă integrată dar se descurcă decent în ceea ce privesc filmele, chiar și cele 720p. Pe partea de multimedia vine cu difuzoare stereo, cameră web și cititor pentru carduri. Ca și porturi are LAN, HDMI, VGA, audio și trei USBuri de tip 2.0. Ca oricare alt laptop și acesta are WLAN dar vine chiar și cu bluetooth. Datorită dimensiunilor reduse nu are unitate DVD dar nici tastatură numerică. Sistemul de operare e Linux, care-l face mai accesibil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu bluetooth, ecran HD+ chiar dacă e mic, cameră HD, arată bine (în special că e pe albastru), 4GB de RAM, preț atractiv și ieșire HDMI (puteți conecta un monitor mai mare sau un TV).

Minusuri: hard mic.

Concluzie

Acest Aspire AO756-877BCbb e un laptop de dimensiuni mici și spun asta pentru că are o configurație corespunzătoare. E ideal de luat atunci când plecați într-o călătorie deoarece e ușor și compact.

Te-ar mai putea interesa