Acer Aspire AO756-1007Css

Laptopul Acer Aspire AO756-1007Css e unul dintre modele care vor înlocui netbookurile deoarece oferă caracteristici tehnice mai bune pentru un preț identic iar dimensiunile sale sunt apropiate. Oricum, rezoluția sa e una HD și deci e ceva mia mare decât cea a modelelor de 10.1 inci. Configurația e relativ bună și poate fi găsită și pe laptopurile de 15 inci. Aici mă refer la procesorul Intel 1007U, cei 4GB RAM și la hardul de 500GB. Procesorul e unul cu frecvență scăzută, astfel că oferă o autonomie decentă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e și el interesant ca și configurația sa, dar există modele și în alte culori. Dar combinația gri-negru e decentă și e pe placul oricui.

Din lateral
Din lateral
Pe argintiu
Pe argintiu

Specificații tehnice

Procesorul Intel Celeron 1007U de 1.5 GHz mi se pare destul de bun având în vedere că e unul u două nuclee și vine cu tehnologie nouă. Ecranul HD de 11.6 inci e suficient de bun pentru vizionarea de filme de la o distanță mică, iar pentru cei care au un televizor sau monitor mare, puteți folosi ieșire HDMI a acestui laptop. Majoritatea netbookurilor aveau VGA care nu e un port chiar grozav în caz că doreați să conectați un laptop.

Restul configurației mi se pare ok având în vedere că are un spațiu de stocare mare și multitasking bun. Placa video e acel model de care ne-au obișnuit, deoarece o întâlnim la majoritatea laptopuri cu procesoare Intel. Doar că la cele Ivy Bridge mai performante e vorba de modelul HD 4000. E normal că nu are unitate DVD ori tastatură numerică, dar nu cred că v-ar fi fost de folos atâta timp cât puteți instala diverse de pe o memorie USB.

Dotările sale sunt: difuzoare stereo, cameră web,c ard reader, USBuri, port VGA, HDMI, LAN și WLAN. Bineînțeles, nu vă oprește nimeni să-l folosiți împreună cu un mouse dacă nu vă place touchpad-ul. Bateria de 4 celule oferă cam 4 ore și ceva în mod office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aspect plăcut pe gri cu negru, performant, preț bun, memorie RAM suficientă și port HDMI.

Minusuri: nu are Windows 8 (dar nu vă oprește nimeni să-l instalați).

Concluzie

Acest Acer Aspire AO756-1007Css e u gadget portabil, ideal pentru uz casnic sau atunci când călătoriți. față de o tabletă, acesta vine cu un plus de funcționalitate datorită sistemului de operare (mă gândesc că-l veți instala pe Windows 7/8 64 de biți). AM pus și un clip de prezentare cu un așa mdoel:

Te-ar mai putea interesa