Acer Aspire AO756-1007Ckk, mini laptop de 11.6 inci

Laptopul Acer Aspire AO756-1007Ckk nu e un netbook ci mai degrabă un mini laptop cu ecran de 15.6 inci și configurație decentă. Mai precis configurația vine cu un procesor Celeron nou, 4GB RAM și hard disk de 500GB. Deci prețul e justificat și de prezența Linuxului, dar și de procesor. Nu oferă cine știe ce performanțe dar nici nu aveți nevoie de mai mult deoarece e un IvyBridge iar consumul de energie mic. E evident că are un consum mic deoarece codul procesorului are o terminație „U” (majoritatea ultrabookurilor și laptopurilor cu baterii de 4 celule au o astfel de baterie). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sunt multe culori în care vin modelele acestei serii, toate sunt culori bine alese deoarece sunt metalizate și nu țipătoare.

Varianta pe negru
Varianta pe negru

Specificații tehnice

Procesorul e cunoscut pentru eficiența sa deoarece e un model nou și are o placă video integrată Intel HD. Indiferent de versiunea plăcii video, e vorba de aceeași placă video integrată. Oricum nu se adresează pasionaților de jocuri ci celor care vor să folosească aplicații sau să vizioneze filme. Având în vedere că Celeron 1007U de 1 .5 GHz e un Dual Core, configurația poate reda jocuri mai simple sau filme 720p. Puteți opta să conectați un monitor la acesta prin intermediul portului HDMI.

Cu o memorie RAM de 4 GB, puteți beneficia de un multitasking bun și dacă alegeți Windows, să optați pentru o versiune pe 64 de biți. Ecranul nu e foarte mare dar e detaliat datorită rezoluției – 11.6 inci. Spre deosebire de multe laptopuri ieftine, acesta oferă un hard disk de 500GB. E normal să nu vină cu unitate DVD și tastatură numerică având în vedere dimensiunile laptopului. Deci instalare sistemului de operare se poate face de pe o memorie USB.

Dotările sale sunt cunoscute deoarece sunt cele standard, dar aș fi apreciat prezența unui port USB de înaltă viteză – 3.0. Bateria acestuia e de 4 celule, astfel că autonomie medie e undeva la 4 ore și ceva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, port HDMI, ecran HD, spațiu de stocare generos, multitasking decent etc.

Minusuri: nu are baterie de 6 celule.

Concluzie

Acest Acer Aspire AO756-1007Ckk e o alegere foarte bun în acest buget dar o baterie mai mare era bine venită pentru cei care vor să-l ia în oraș sau care călătoresc des. În clipul de jos se poate observa care sunt

Te-ar mai putea interesa