Acer Aspire AO725-C6Ckk

Dacă te interesează un netbook performant atunci îți recomand un Acer Aspire AO725-C6Ckk deoarece are procesor AMD C60, ecran HD+ și suportă până la 4GB memorie RAM, având doar 2GB instalați. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că o să mai găsești un mini laptop așa de performant de la un alt producător decât Acer. Laptopul este unul performant și e destul de portabil, această portabilitate fiind datorată în principal faptului că bateria ține mult.

Poze

Aspire One 725-C6Ckk are un ecran de 11,6 inci și având o rezoluție de tip HD+ aceasta e perfectă pentru vizionarea filmelor de tip HD, iar placa video HD 6290 o să vă ajute în acest sens. Această placă e bună și la jocuri, însă netbook-ul e mai mult unul office decât de jocuri. Din pozele de mai jos puteți să vă faceți o părere despre cum arată calculatorul, însă trebuie știut că e complet negru.

Din lateral

Specificaţii tehnice

AO725-C6Ckk e un model al anului 2012, iar în România a apărut prin luna iunie. Ecranul e unul măricel și puteți vedea filme 720p la o calitate destul de bună. Cantitatea de memorie RAM mi se pare suficientă și de aceea nu cred că o să trebuiască să mai puneți, deși suportă până la 4GB. Autonomia de lucru a laptopului e de 6 ore și acest lucru mi se pare destul de mult având în vedere că are doar 4 celule.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu posibilitatea extinderii garanției; e portabil, iar această portabilitate e asigurată de bateria care ține mult, dar și de greutatea mică de puțin peste două kilograme; vine cu sistem de operare și chiar dacă e vorba de Linux e bine că e prezent deoarece așa o să puteți folosi laptopul din prima.
Contra: nimic, deoarece e un netbook destul de complet.

Concluzie

Dacă vrei o soluție care să te ajute să fi mobil atunci îți recomand acest Acer deoarece e foarte performant, iar porturile sunt numeroase deoarece are HDMI, USB (chiar și USB 3), iar dacă vreți să conectați laptopul la un TV atunci puteți face acest lucru prin portul VGA din dotare. Poate fi folosit cu succes la vizionarea filmelor, iar convorbirile se vor auzi bine precum se vor vedea video conferințele datorită camerei web destul de bune (e HD).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire AO725-C6Ckk”

Comentariile sunt închise.