Acer Aspire AO722-C6Crr

Acest netbook Acer Aspire AO722-C6Crr e un model foarte bun deoarece are o rezoluție HD+ și procesor AMD APU care oferă performanțe ridicate în filme și jocuri. Procesorul de pe acesta e un C60 de 1 GHz și acesta după cum bine știți are o placă video integrată foarte performantă – HD 6290. Cu aceasta puteți juca jocuri precum call of Duty Modern Warfare 2 la detalii minime cu rezoluție HD. Deci puteți viziona și filmele favorite la calitate 720p. După cum vedeți în poze, are un design împrumutat de la modelele D257 și Happy 2. Dacă doriți un model pe albastru nu exitați și alegeți AO722-C6Cbb. Eu aș opta pentru modelul pe albastru deoarece îmi place mai mult albastrul și iasă mai în evidență mini laptopul :). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul din seria C și anume un Dual Core C60 cu frecvență de 1 GHz și cache de 1 MB. Spre deosebire de cele Intel, acesta re o placă video integrată mai performantă și de aceea veți putea juca diverse jocuri 3D la detalii mici și medii. Nu e precum una dedicată dar cu siguranță e mai bună decât una de la Intel. Spre deosebire de vechile netbookuri, actualele vin cu ecran de 11.6 inci deci au o rezoluție ideală pentru filme și anume 1366 cu 768 pixeli (ca și la laptopurile de 15). Un astfel de mini laptop ar putea fi o alegere mai portabilă și compactă pentru persoanele care călătoresc. Spun asta deoarece autonomie e de maxim 7 ore (baterie de 6 celule).

Se pare că memorie RAM nu poate fi extinsă la 4 GB, ea fiind de 2 GB 1066 MHz. Poate vom vedea pe următoarele modele un suport pentru mai multă memorie RAM dar și mai multe tehnologii. Are un hard foarte spațios și anume de 500 de GB la 5400 RPM. Placa video din procesor e una AMD HD 6290 care are o memorie video maximă de 256 MB care și-o ia din memorie RAM. La capitolul dotări acesta vine cu: cameră web, cititor de carduri, difuzoare stereo, ieșire audio, microfon, trei USBuri 2.0, LAN, VGA, HDMI și WLAN. Deci are dotări foarte bune pentru dimensiunile sale, păcat că nu are și USB 3.0 dar la un așa preț nu prea mai au loc pretențiile.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Linux, preț accesibil, autonomie mare, arată bine, tastatură ergonomică și HDMI.

Minusuri: nu are USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer Aspire AO722-C6Crr e un model reușit din aproape toate punctele de vedere și păcat că nu există o variantă pe argintiu. Jos am pus un clip cu două modele foarte similare (design):

Te-ar mai putea interesa