Acer Aspire AO722-C6Ckk

Acest mini laptop sau netbook Acer Aspire AO722-C6Ckk a apărut foarte recent şi vine în ajutorul celor care nu-şi pot permite un laptop cu autonomie mare. După cum vedeţi în poze, seamănă mult cu modelul Aspire One AOD257-N57Ckk. Acesta e mai degrabă un laptop datorită rezoluţiei şi dimensiunii ecranului dar poate fi uşor confundat cu un netbook. Sincer nu are importanţă ce e deoarece e portabil, performant şi funcţional. Configuraţia acestuia e destul de nou având în vedere că are cel mai noul procesor pentru gadgeturi de dimensiuni mici de la AMD – C60 – care e unul APU adică are o placă video integrată în acesta – AMD HD 6290. Pe partea de design stă foarte bine (ca modelul AO722-C6Cbb) şi aici mă refer în special la design-ul capacului. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, acest AMD C60 e destul de nou şi poate reda cu ajutorul plăcii video filme HD. Spun asta pentru că e un Dual Core de 1 GHz performant iar placa video are suport HD. E un model cu tehnologie 40 şi cache de 1 MB din seria Fusion. Ecranul e puţin mai mare decât a unui netbook obişnuit – 11.6 inci – şi are o rezoluţie pe măsură – 1366 cu 768 pixeli. Acesta e numit şi Acer CineCrystal şi e unul LCD cu tehnologie LED pentru culori mai vii şi un contrast mai bun.

Capacitatea  memoriei RAM 1066 MHz nu poate fi mărită la mai mult de 2 giga dar şi aşa 2 giga ajung pentru un sistem de operare ca Windows 7 sau jocuri mai puţin sofisticate. Trebuie să recunosc că nu sunt multe netbookuri ca acesta care să vină cu un hard de 500 de giga. AMD HD 6290 vine cu o memorie video proprie de 256 MB şi e puţin mai bune decât predecesoarea (6250). Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, LAN, WLAN, trei USBuri 2.0, microfon, ieşire audio şi port VGA.

Aspire AO722-C6Ckk foloseşte un acumulator de 6 celule care furnizează o autonomie maximă de 7 ore. Sistemul de operare instalat pe acesta e Linpus iar greutatea lui e de 1.4 kilograme.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: preţ modic, rezoluţie HD+, design excepţional, 2 giga de RAM, puteţi juca ceva jocuri 3D şi are toate porturi necesare.

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest Acer Aspire AO722-C6Ckk e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un gadget mic şi care să aibe o durată de viaţă îndelungată. Jos puteţi vedere un clip de despachetare cu acest gadget:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire AO722-C6Ckk”

  1. Al meu are. Nu imi pot explica de ce unele magazine online nu au specificat acest port deosebit de important.

Comentariile sunt închise.