Acer Aspire AO722-C6Cbb

Dacă sunteţi fan al mini laptopurilor atunci vă recomand un netbook Acer Aspire AO722-C6Cbb. Poate vă întrebaţi cu ce e special de alte netbook-uri Aspire One. Îl recomandă ecranul de 11,6 inci, procesorul AMD C-60, memoria internă de 2 giga, hardul de 500, placa video cu capabilităţi HD, ecranul cu rezoluţie HD (1366 x 768) şi multe alte lucruri. E destul de asemănător cu modelul AO722-C6Ckk doar că e albastru pentru cei care s-au săturat de laptopuri negre pe care se cam vede praful. Preţul e la fel de bun ca la modelul negru şi am să spun mai multe de spre el alături. Când ajunge acasă laptopul e gata pentru Internet deoarece vine cu sistem de operare pe el, adică cu un Linux Linpus care e Android pentru netbook-uri. Evident că vă recomand să-i instalaţi Windows 7 deoarece Linuxul… e Linux.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea e un preţ destul de bun fiind un excelent raport între calitate şi preţ.

Poze

Tastatura
Capac

Specificaţii tehnice

Modelul de faţă are cel mai nou APU de la AMD adică C60 şi acest cip are şi o placă video integrată în procesor. (Componentele de pe acest laptop sunt foarte similare ca pe modelul de 12 inci de la Asus 1215B-BLK109W.)

Filmele HD se vor vedea excelent pe ecranul HD deoarece nu e de 10,1 inci, ci de 11,6 inci şi rezoluţia este de 1366 pe 768 pixeli. Evident că dacă ecranul vi se pare cam mic atunci puteţi conecta un ecran extern pe mufa HDMI.

Placa video HD 6290 e foarte performantă în comparaţie cu Intel HD şi are 256 mega dedicaţi, iar jocurile sunt… jucabile.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia de 7 ore (datorată celor 6 celule) e impresionantă, greutate e sub 2 kilograme (are 1,5 kilograme), poate reda conţinut HD, arată bine şi e performant.
Contra: 4 giga memorie RAM ar fi fost interesanţi (se mai pot pune 2 giga 😉 ), la fel şi porturi USB 3.0.

Concluzie

Este un PC la graniţa dintre netbook şi notebook având câte puţin din calităţile fiecăruia. Culoarea albastră e destul de interesantă şi mi se pare că arată destul de bine în comparaţie cu modelul pe negru.
Vă invit să urmăriţi şi un preview de la nemţi pentru a vă face o părere despre cam cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire AO722-C6Cbb”

  1. E mi-am luat saptamana trecuta acest model si nu stiu de ce nu e specificat ca are HDMI deoarece are. Eu il recomand deoarece e foarte ieftin si performant. Luati cu incredere.

Comentariile sunt închise.