Acer Aspire A717-71G-79HN, laptop Gaming cu i7-7700HQ și GTX 1050Ti

Un laptop cu componente speciale pentru gaming e acest Acer Aspire A717-71G-79HN, doar că nu are chiar cele mai bune dotări de pe piață. Fiecare brand oferă o construcție diferită și dotări speciale atractive: HDD+SSD, USB 3.1 tip C, tastatură iluminată, cititor amprentă. Doar din numele său reiese că acesta e un model de 17.3 inci, deci oferă o imagine mai mare și detaliile sunt mai vizibile. Aceste laptopuri sunt mult mai scumpe decât cel de 15 inci, iar eu cred că merită să faceți acest pas, în special dacă ați fost obișnuit cu un monitor.

Din poza de jos se vede că arată cam ca și cel de 15 inci, doar că discutăm de un ecran diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mai toate laptopurile premium oferă un ecran IPS, care oferă ceva mai multe avantaje decât ecranele clasice. Veți observa că imaginea e mult mai clară indiferent cum priviți ecranul. Are unul dintre cele mai bune procesoare – i7-7700HQ, dar acesta nu e de ajuns pentru cei pasionați de jocuri. Vreau să spun că și placa video e importantă, iar în acest caz discutăm de modelul GTX 1050Ti care e ceva mai performant decât varianta standard.

Bineînțeles, dacă nu vă interesează ecranul, adică poate fi chiar și de 15 inci, v-aș recomanda un laptop cu GTX 1060. Din păcate cele mai multe laptopuri vin cu plăci video mai accesibile și poate că nici nu jucați jocuri la rezoluție maximă sau detalii Ultra. Majoritatea producătorilor de laptopuri nu pus Windows 10 pentru a fi mai accesibile, dar tot trebuie să alegeți această versiune pentru a beneficia de cele mai noi drivere.

Păreri pro și contra

După cum am spus anterior, sunt destul de puține laptopuri de 17 inci și dacă chiar v-ați dorit unul pentru jocuri, atunci nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Din clipul de jos se vede că puteți juca titluri populare la detalii medii, însă aș mai pune 8GB de RAM. Sunt de părere că laptopurile office necesită 4GB, cele multimedia necesită 8GB și cele de gaming chiar 16GB.

Acer Aspire A717-71G-79HN se descurcă bine chiar și actuala configurație și nu sunteți obligați să faceți anumite modificări sau upgrade-uri.

Te-ar mai putea interesa