Acer Aspire A717-71G-75XS, laptop FullHD de 17.3 inci

Laptopul Acer Aspire A717-71G-75XS face parte dintr-o serie destul de nouă, motiv pentru care are componente și dotări pe măsură. Veți observa că are un hardware suficient de bun pentru a putea juca orice joc la detalii medii, iar unele jocuri chiar la detalii maxime. Merită să rulați doar conținut de calitate (1080p) pe un display IPS și tot mai multe laptopuri oferă un ecran mai avansat. Idee e că pretențiile utilizatorilor sunt tot mai mari dar nu toate brandurile oferă IPS-uri. Pentru gaming, panourile TN sunt la fel de bune, dar depinde ce anume vă interesează mai mult.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul și variantele de 15 inci, dar eu vă recomand laptopuri de 17 inci pentru că arată mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest laptop are un hardware destul de nou pentru 2017, dar placa video GTX 1060 e mult mai performantă decât GTX 1050 Ti. Probabil știți deja acea diferență de performanță de la platformele desktop. Dacă aveți posibilitatea să alegeți un laptop și mai performant, merită să luați în calcul o placă video mai performantă.

Procesorul Core i7-7700HQ e cel mai bun pentru jocuri și nu a fost anunțat un alt model care l-ar înlocui. Pentru anumite componente există alternative mai bune, doar că acest laptop nu mai necesită upgrade-uri. Nu are un SSD clasic, ci unul de tip M.2 care prezintă caracteristici tehnice mult superioare. Cele mai multe jocuri cer 16GB RAM pentru că oferă hărți mari și multe texturi.

Păreri pro și contra

Laptopul de sus e unul multimedia/gaming foarte bun care merită să-l încercați în calcul în acest buget, dar tot nu e ca un Acer Predator (construcție și finisaje diferite). Depinde și care vă place mai mult, laptopurile create special pentru gaming au un sistem de răcire mai bun. Conectivitatea e foarte bună în acest caz, e prezent chiar și cea mai nouă versiune de USB – 3.1 tip C.

Acer Aspire A717-71G-75XS e unul dintre multele laptopuri care vin cu componente destul de bune pentru aplicații profesionale și jocuri 3D, doar că nu oricine și le permite. Pentru doritori, am pus prezentarea de jos:

Te-ar mai putea interesa