Acer Aspire A717-71G-74BX, laptop de 17 inci cu SSD

Sunt destul de multe laptopuri construite pentru gaming și pot spune că sunt prețuri destul de piperate, dar pot fi și variante care pot înlocui un desktop deoarece au un ecran de 17 inci. Acer Aspire A717-71G-74BX e un exemplu foarte bun și nu costă chiar atât de mult ținând cont de performanțele și dotările oferite. Laptopul de mai jos are un hardware decent pentru a juca majoritatea jocurilor la detalii medii sau chiar mai mari (depinde ce fel de cerințe au).

Laptopul arată ceva mai bine decât în pozele de prezentare și se vede din clipul final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul acesta se folosește de cel mai avansat procesor de pe piață, dar și de o placă video GeForce GTX 1050 Ti cu memorie proprie de 4GB. Deci discutăm de un laptop ceva mai deosebit care poate fi folosit pentru orice și care poate fi upgradat, dar numai dacă considerați că e necesar. Spațiul de stocare îl consider destul de generos și până la urmă discutăm de un SSD. Mie îmi plac mai mult SSD-urile decât HDD-urile pentru că vitezele de citire și scriere sunt mult mai mari (valorile depind de la un model la altul).

Păreri pro și contra

Are o construcție robustă dar și elegantă în același timp, iar combinația de culori chiar e inspirată. Spre deosebire de laptopuri de 15 inci, acesta oferă tastatură cu iluminare. Cititorul de amprentă e poziționat în interiorul touchpadului pentru o autentificare mai simplă și sigură. Ecranul e unul dintre cele mai bune de pe piață – IPS cu imagine FullHD. Ar fi fost ceva mai scump dacă ar fi avut Windows pe el, dar poate fi instalat cu ușurință și după aceea. Pentru cei care nu știu, se poate folosi un stick USB 3.0 pentru a copia datele și prin USB 3.0 e de 10 ori mai rapid decât prin USB 2.0.

Acer Aspire A717-71G-74BX se descurcă foarte bine în jocuri dar nu s-ar putea compara cu un model care are GTX 1060 și 16GB memorie. Totuși, nu vă oprește nimeni, puteți avea 16GB chiar și pe acesta pentru că e un slot liber.

Te-ar mai putea interesa